Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LEGO Star Wars 75192 Millennium Falcon

First Edition 20217

LEGO (2017)

🍎 Vypredané
799,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Sada obsahuje najväčší a najdetaľnejší model lode Millennium Falcon od LEGO® Star Wars, ktorý bol kedy vytvorený. V skutočnosti je s 7500 dielikmi jedným z najväčších LEGO modelov všetkých čias.


Jednotlivé panely trupu sú snímateľné, takže je možné sprístupniť detailne prepracovaný interiér a zároveň zachovať celkový vonkajší vzhľad.
Zahŕňa 4 klasické minifigúrky posádky: Han Solo, Chewbacca, princezná Leia a C-3PO a tiež 3 minifigúrky z Epizód VII a VIII: Staršie Han Solo, Rey a Finn.

Zahŕňa tiež 3 ďalšie zostaviteľné figúrky: droid BB-8, Porgy a Mynock.
Klasické Lei a Hana možné otočiť a odhaliť tak ich dekoráciu v podobe dýchacích masiek.
Vonkajšia časť lode obsahuje neuveriteľne podrobné, snímateľné panely trupu, spúšťaciu rampu, skryté blasterové dialo, kokpit pre 4 minifigúrky so snímateľným krytom, vymeniteľný guľatý / obdĺžnikový satelitný tanier, horné a dolné štvorhlavňové laserové kanóny a 7 pristávacích nôh.
Hlavný nákladový priestor obsahuje miesta na sedenie, dejarickú holografickú hru, bojovú tréningovú helmu, inžinierske stanovište s otáčacím sedadlom pre minifigúrku, dvere a zdobenú chodbu.

Zadná časť obsahuje strojovú miestnosť s hyper pohonom a konzolou, 2 vstupy, skrytý priestor v podlahe, dva únikové moduly s poklopmi, inžinierskou konzolu a prístupový rebrík na streleckom stanovišti .
Strelecké stanovište obsahuje streleckej sedadlo pre minifigúrku a snímateľný panel trupu s plne otočným štvorhlavňovými laserovým kanónom.
Ďalší štvorhlavňový laserový kanón je primontovaný aj na spodnú stranu.
Hra so stavebnicami LEGO podporuje rozvoj jemnej motoriky, predstavivosť a priestorové vnímanie, rozvíja kreativitu.

Počet dielikov: 7 541
Rad: Star Wars
Rozmery modelu: 84×56×21 cm
Rozmery balenia: 53×46×38 cm

Rok vydania: 2017 Rozmer: 550×470 mm

Zaradené v kategóriách