Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Frekvencia smrti (e-kniha)

PDF EPUB MOBI Sebastian Fitzek, Vincent KlieschTatran (2021) • Séria Auris • 2. diel

🌴 Okamžite na stiahnutie
11,95€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Muž, ktorý počuje zločin. Forenzný vyšetrovateľ Hegel je späť!
„Pomôžte mi, prosím! Moja dcéra zmizla. Všade je krv...!“ V pozadí počuť, ako volajúcej padá mobil, rozbíja sa sklo, ozve sa bolestný výkrik a zvuky zápasu, no telefonát zdesenej ženy na tiesňovú linku Berlínskeho hasičského zboru sa náhle preruší.

Ak niekto dokáže z takého krátkeho zvukového fragmentu získať závažné informácie, ktoré by pomohli zachrániť ľudský život, potom len forenzný fonetik Matthias Hegel. Súd však rozhodol, že nemôže opustiť domáce väzenie. Preto potrebuje spojenca, ktorý mu pomôže vyšetriť prípad...
Hegelovi sa podarí zapojiť do pátrania autorku kriminálnych podcastov Julu Ansorgeovú, ktorá mu už pomohla zbaviť sa obvinenia z vraždy manželky. On má zas v talóne informácie o jej zmiznutom a možno aj mŕtvom bratovi Moritzovi. Telefonát zúfalej matky, ktorej uniesli dieťa, Julu dojme natoľko, že nevníma smrteľné nebezpečenstvo, ktoré jej hrozí zo strany únoscov, a Hegelovu ponuku prijme.

Forenzná fonetika, nevyspytateľný profilovač a zmiznuté dieťa – pokračovanie bestselleru Auris Vincenta Kliescha na motívy Sebastiana Fitzeka vás udrží v napätí od začiatku až do konca!

Originálny názov: Die Frequenz des Todes Rok vydania: 2021 Počet strán: 256 Jazyk: slovenčinaŠtýl: psychologický, mysteriózny

Zaradené v kategóriách