Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Anatómia domácich cicavcov 1 / Anatomie domácích savců 1

Rozsiahla dvojdielna monografia, kombinácia učebnice a atlasu, česko-slovenský preklad s doplňujúcimi poznámkami v...


🍎 Vypredané
125,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Rozsiahla dvojdielna monografia, kombinácia učebnice a atlasu, česko-slovenský preklad s doplňujúcimi poznámkami v intenciách anatomickej školy Českej a Slovenskej republiky.

Jedna zo svetovo najkvalitnejších publikácií, ktoré sa zaoberajú anatómiou domácich cicavcov s excelentnou celofarebnou obrazovou dokumentáciou je výnimočnou kombinácia učebnice a atlasu.Táto monografia doplná o latinsko-česko-slovenský slovník anatomických pojmov spĺňa najnáročnejšie kritériá modernej vedeckej publikácie. Je spracovaná pomocou najmodernejších technológií, vznikla v intenciách potrieb veterinárov pôsobiacich v štátoch Európskej únie a je vrcholom vedeckého úsilia v danej oblasti. Na stránkach tejto mimoriadnej publikácie nájdete nielen röntgenogramy, angiogramy a sonogramy, ale aj také moderné diagnostické metódy akými sú CT, MRI, či dokumentácia funkčno-histologickej štruktúry opisovaných orgánov. Podľa recenzentov tejto knihy ide skutočne o knihu 3. tisícročia!

Obsah 1. dielu:
Úvod
Označení polohy a směru na těle zvířete
Delení těla zvířete
1. Kostra trupu
2. Povázky a svaly hlavy a trupu
3. Přední neboli hrudní končetiny - membra thoracica
4. Zadní neboli pánevní končetiny – membra pelvina
5. Statika a dynamika

Latinsko-česko-slovenský slovníček termínov.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2003 ISBN: 8088700558 Rozmer: 205×275 mm Počet strán: 336 Väzba: pevná Jazyk: čeština, slovenčina, latinčina

Zaradené v kategóriách