Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Angličtina v pohode 1 (Lucie Meisnerová, Roman Baro)

V rebríčku jazykov, ktoré by Slováci chceli ovládať, patrí angličtine suverénne prvá pozícia. Súhrn 320 anglických fráz so...

Hemisféry • Séria Angličtina v pohode • 1. diel

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
9,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

V rebríčku jazykov, ktoré by Slováci chceli ovládať, patrí angličtine suverénne prvá pozícia. Súhrn 320 anglických fráz so slovenským prekladom vám pomôže začať rozhovor, predstaviť sa, osloviť či pozvať niekoho, získať informácie, požiadať či ponúknuť pomoc, poďakovať i ospravedlniť sa.
Učenie vám pôjde veľmi rýchlo, stačí si zvoliť účel vášho snaženia. Zvážte výhody, ktoré vám znalosť angličtiny prinesie a stanovte si cieľ, ktorý chcete učením dosiahnuť. Všetky frázy so slovenským prekladom nájdete na priloženom audiocédečku aj v mp3 formáte. Najprv počúvajte, porozumejte im a postupne zlepšujte vašu slovnú zásobu.
Novinkou v tomto vydaní sú obrázkové kartičky s jednotlivými frázami. Sú veľmi účinné, lebo zapájajú aj vizuálnu pamäť. Môžete si s nimi otestovať, či ste sa naučili napočúvané frázy a naopak, pri počúvaní sa vám vybaví obrázok priradený k fráze.
Sústredené učenie s psychowalkmanom je rýchlejšie. Svetelná a zvuková stimulácia vám uvoľní myseľ.
Ďalšie spoločenské frázy nájdete v príručke Angličtina v pohode 2. Ak chcete po anglicky rozumieť a hovoriť, sú pre vás vhodné audioučebnice Angličtina na počúvanie 1, 2.

Stručný obsah: Zahájenie rozhovoru, predstavenie sa a oslovenie ... Pozvanie ... Získanie ďalších informácií ... Zdvorilá žiadosť, ponuka pomôcť s niečim ... Poďakovanie, súhlasy, nesúhlasy ... Vyjadrenie zámeru, nadšenia, ospravedlnenia ... Prekvapenie, spokojnosť ... Ľútosť, váhanie, strach ... Sľuby, omyly ... Lúčenie

Katalógové číslo: 9788089469048 Rozmer: 127×130 mm Dĺžka: 28 Jazyk: angličtina, slovenčina

Zaradené v kategóriách