Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Akciový balíček 5

My First Library - ABC, My First Library - Early Learning

Readandlearn.eu • Séria Akciový balíček • 5. diel

🍎 Vypredané
25,80€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Balíček obsahuje: My First Library - ABC a My First Library - Early Learning. Je vhodný pre deti od 1 - 7 rokov na precvičenie angličtiny pre začiatočníkov so zapojením zmyslov: zrak, sluch i hmat.

My First Library - ABC: Atraktívne balenie vo forme malej knižnice vizuálne stimuluje rozvoj slovnej zásoby formou dotyku, zraku a sluchu. Tieto série obsahujú 8 úchvatných titulov s nádherne naspievaným audio CD so súborom príbehov a roztomilých piesní v každom balení. Deti dokážu samostatne pracovať s knížkami. Nahrávka na CD ich postupne sprevádza textami v knižkách, a po každej knižke sa deti naučia pieseň alebo zábavný rým. Na záver ich čakajú kontrolné otázky, na zopakovanie obsahu knižiek. My First Library je vynikajúcou pomôckou pre rodičov a učiteľov, ktorí rozvíjajú anglický jazyk svojich detí. Vhodné pre deti už od 2 rokov, ktoré sa učia anglický jazyk.

My First Library - Early Learning: Atraktívne balenie vo forme malej knižnice vizuálne stimuluje rozvoj slovnej zásoby formou dotyku, zraku a sluchu. Tieto série obsahujú 8 úchvatných titulov s nádherne naspievaným audio CD so súborom príbehov a roztomilých piesní v každom balení.

Deti dokážu samostatne pracovať s knižkami. Nahrávka na CD ich postupne sprevádza textami v knižkách, a po každej knižke sa deti naučia pieseň alebo zábavný rým. Na záver ich čakajú kontrolné otázky, na zopakovanie obsahu knižiek. My First Library je vynikajúcou pomôckou pre rodičov a učiteľov, ktorí rozvíjajú anglický jazyk svojich detí.

Jazyk: angličtina

Zaradené v kategóriách