Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Akciový balíček 1

My First Library - ABC + Sing a Long Storytime - Nursery Rhymes 1

Readandlearn.eu • Séria Akciový balíček • 1. diel

🍎 Vypredané
19,80€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Balíček obsahuje: My First Library - ABC a Sing a Long Storytime - Nursery Rhymes 1. Je vhodný pre deti od 1 - 7 rokov na precvičenie angličtiny pre začiatočníkov so zapojením zmyslov: zrak, sluch i hmat.

My First Library - ABC: Atraktívne balenie vo forme malej knižnice vizuálne stimuluje rozvoj slovnej zásoby formou dotyku, zraku a sluchu. Tieto série obsahujú 8 úchvatných titulov s nádherne naspievaným audio CD so súborom príbehov a roztomilých piesní v každom balení. Deti dokážu samostatne pracovať s knížkami. Nahrávka na CD ich postupne sprevádza textami v knižkách, a po každej knižke sa deti naučia pieseň alebo zábavný rým. Na záver ich čakajú kontrolné otázky, na zopakovanie obsahu knižiek. My First Library je vynikajúcou pomôckou pre rodičov a učiteľov, ktorí rozvíjajú anglický jazyk svojich detí. Vhodné pre deti už od 2 rokov, ktoré sa učia anglický jazyk.

Sing a Long Storytime - Nursery Rhymes 1: Viete si predstaviť o čom sa spieva v piesni "Twinkle, Twinkle, Little Star"? K tomu Vám dopomôže odporúčaná knižka s CD, pomocou ktorej sa s Vašim dieťaťom naučíte text a melódiu tejto známej anglickej piesne a porozumiete jej textu vďaka príbehu nakreslenom v knižke. Pribaľte tento milý darček Vášmu dieťatku do auta a strávte tak efektívne Váš čas!

Rozmer: 152×210 mm Jazyk: angličtina

Zaradené v kategóriách