Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Zbeh

Peter KalvaEnribook (2021) • Séria Svet ľudí • 3. diel

🍌 Odosielame o 5 dní.
9,90€
Zľava 26%
7,30€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Po neúspešnom atentáte na Prezidentku z trojice vojakov ostal nažive len Mních. Aby unikol pomste, uchýli sa do kraja mimo zákon, do služby tým, proti ktorým v mene Republiky bojoval celý život.
Pierre, mladík prichytený pri krádeži, sa stáva osobným otrokom Prokurátorky a vlastnej žalobkyne v jednom hneď po tom, ako udá celý gang z geta. Hrou osudu sa po prepade transportu dostáva na Západné planiny, kam už Republika nedosiahne.
Ambiciózny generál Andreas po čiastočnom vyradení hlavy štátu z hry zacíti šancu prevziať opraty vlády. Časť senátu stojí stále pri Prezidentke a občianska vojna na seba nenechá dlho čakať.
Ani svet mimo zákon nechce ostať bokom. Mních a Pierre sa nedobrovoľne stávajú pešiakmi vo vysokej hre, od nich závisí osud celej Európy.
Tretia časť série Svet Ľudí vás vráti v čase, do obdobia po skončení prvej knihy Dedičstvo, aby vás previedla občianskou vojnou, ktorej následky pocítili hlavní hrdinovia druhej knihy Stanica.
Drsný príbeh plný napätia opäť prekvapuje nečakanými zvratmi a dokresľuje svet budúcnosti, akú by nik z nás nechcel zažiť.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2021 ISBN: 9788089948536 Rozmer: 116×185 mm Počet strán: 272 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: mysteriózny, napínavý, dobrodružný

Zaradené v kategóriách