Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Šok

Robin CookIkar (2011)

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
9,90€

📚Prečítaná za 5,45€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Dve študentky, Deborah Cochranová a Joanna Meissnerová, si všimnú v univerzitných novinách inzerát, ktorý sľubuje, že vyrieši ich finančné problémy. Luxusná, profitujúca klinika na liečbu neplodnosti hľadá darkyne vajíčok. Deborah a Joanna si zaumienia, že urobia dobrý skutok – pomôžu neplodným párom a ešte si aj zarobia peniaze. A hoci sa objavili chýry o zmiznutí spolužiačky, ktorá sa zúčastnila na podobnom darcovstve, dvojica priateliek sa nedá odradiť.

Na klinike ide všetko hladko. Deborah sa veľmi zaujíma o postup, ktorý vyvinul doktor Spencer Windgate, charizmatický odborník na neplodnosť. No zvedavosť vedie mladé ženy k tomu, že o osude svojich darovaných vajíčok chcú vedieť viac. Klinika zahalená závojom tajomstva ich zláka, aby sa tu zamestnali a pokračovali vo svojom pátraní. Pracujú pod cudzím menom a čoskoro odhalia strašné ciele výskumu doktora Windgata, pričom vystavia svoju bezpečnosť aj život obrovskému nebezpečenstvu.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Shock Rok vydania: 2011 ISBN: 9788055128122 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 232 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách