Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Milenec lady Sofie

Hoci Sofia Sydneyová pochádza zo vznešeného rodu, po tragickej smrti rodičov skončí spolu s bratom Johnom na ulici. Neskôr...

Lisa KleypasIkar (2011)

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
9,90€

📚Prečítaná za 5,45€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Hoci Sofia Sydneyová pochádza zo vznešeného rodu, po tragickej smrti rodičov skončí spolu s bratom Johnom na ulici. Neskôr pracuje ako slúžka u vzdialenej príbuznej a John sa z jej života vytratí. John sa stáva sa súčasťou londýnskeho podsvetia a živí sa krádežami. Keď ho chytia, skončí ako väzeň na trestaneckej lodi, kde zakrátko zomrie na choleru.
Jediným cieľom Sofie je pomstiť jeho smrť a zdiskreditovať policajného sudcu Rossa Cannona, pretože pre jeho nespravodlivý rozsudok prišla o brata.
Odhodlaná Sofia prenikne do Cannonovho úradu aj súkromia a zistí, ako žije. Zvádza ho, stáva sa preňho nevyhnutnou, a to len preto, aby ho úplne zničila, rozorvala mu dušu a zlomila srdce.
Láska si však nájde cestu aj do jej srdca. Sofia podľahne vášni, a hoci sa zo všetkých síl usiluje dodržať sľub, ktorý si dala, niečo v jej vnútri sa búri. Ross Cannon má zasa veľa práce s vyšetrovaním zločinov nekorunovaného kráľa londýnskeho podsvetia Nicka Gentryho.
Ako do ich životov zasiahne práve táto tajomná postava?

Z anglického originálu Lady Sophia´s Lover (HarperCollins Publishers, New York 2002) preložila Miriam Ghaniová.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Lady Sophia's Lover Rok vydania: 2011 ISBN: 9788055126753 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 256 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický, historický

Zaradené v kategóriách