Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

L'Air de Cannes

Côde d´Azur. Cannes. La Croisette. Tak šialene elegantné miesto. Príbeh z prominentného prostredia medzinárodného show...


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
11,00€
Zľava 27%
8,00€

📚Prečítaná za 7,15€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Côde d´Azur. Cannes. La Croisette. Tak šialene elegantné miesto. Príbeh z prominentného prostredia medzinárodného show businessu o tom, z akých pocitov žijú umelci, ak je umenie žiť súčasťou každého dňa.

Svetový hudobník a producent Rocco, úspešný a mocný muž Xavier a spisovateľka Lilly, hlavná hrdinka boja medzi snom a realitou. O hlbokej láske a o tom, ako sa dá dotýkať šťastia.

Kým duša hľadá krásno, svet je zdravý. Kde vzduch je presiaknutý nedokončenými nápadmi, dobre sa dýcha. Kde ruže lemujú deň a vábi vôňa mimóz, tam túžite túliť sa s krásou.

Atypický vzduch núka mysli pokušenie. Zrazu chcete všetko urobiť inak. Bláznivo a štýlovo elegantne. Myslieť na Dostojevského, citovať Voltaira, raňajkovať na pláži v Cannes a večerať v Paríži u Maxima so svojou láskou.

Cannes. Najlepší vzduch pre fatálnu lásku.

Druhá kniha autorky Denisy Stanislavovej. Denisa sa narodila v Bratislave, vyštudovala hudobnú vedu na FFUK. Odmalička ju fascinoval svet medzinárodného show businessu.
Najviac ju ovplyvnil jej otec Ivan Stanislav, zakladateľ slovenského hudobného vydavateľstva Opus. Okrem písania sa ako autorka, textárka a interpretka podieľa na tvorbe medzinárodných hudobných projektov.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2011 ISBN: 9788097073756 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 160 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách