Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Zbierka úloh z matematiky pre 6. ročník základných škôl

Ďalšia z novopripravovanej série zbierok pre 5. až 9. ročník ZŠ. Autori ju zostavili v súlade s platným Štátnym vzdelávacím...


🍎 Vypredané
5,45€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Ďalšia z novopripravovanej série zbierok pre 5. až 9. ročník ZŠ. Autori ju zostavili v súlade s platným Štátnym vzdelávacím programom a v nadväznosti na obsah vyučovania v nových učebniciach pre daný ročník. Prehľadne zoradené tematické celky umožňujú žiakom riešiť úlohy na vytváranie a utvrdzovanie počítania s prirodzenými a desatinnými číslami a tiež prípravné úlohy z kombinatoriky, štatistiky a pravdepodobnosti. Učivo z geometrie sa zameriava na obsah obdĺžnika a štvorca, ako aj na uhly a operácie s nimi. Jednotlivé kapitoly dopĺňajú správne výsledky k vybraným úlohám. V závere publikácie sa nachádza návrh koncoročnej skúšky na overenie získaných žiackych vedomostí, zručností a kompetencií.
Zbierka je pre žiakov aj učiteľov výbornou doplňujúcou učebnou pomôckou, vhodnou na samostatnú prácu doma, ale aj na prácu počas vyučovacej hodiny. Jej používaním žiaci objavia primerane široký svet matematiky a jej aplikácií. Zároveň si osvoja taký stupeň čitateľskej a matematickej gramotnosti, aby boli schopní riešiť bežné úlohy z reálneho života.

Publikáciu odporúča Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu ako materiálny didaktický prostriedok.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2011 ISBN: 9788007019010 Rozmer: 145×205 mm Počet strán: 120 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách