Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LEGO® Disney Princess 43197 Ľadový zámok

LEGO (2021)

🍎 Vypredané
227,35€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Skladanie tejto neuveriteľnej stavebnice LEGO® | Disney Ľadový zámok (43197) si užijú rovnako deti i dospelí. Ide o náročný model plný detailov odkazujúcich na filmy, ale nechýba ani menší model hradu Arendelle a tlačený návod na skladanie či digitálny návod Instructions PLUS.

Unikátny zážitok pre milovníkov Ľadového kráľovstva

Fanúšikovia filmov okamžite spoznajú zámok so zahnutým obojstranným schodiskom, ktoré vedie do trónnej siene, s ligotavou ľadovou fontánou, balkónom a mnohými ďalšími detailmi. Staviteľom môže potrvať celé hodiny, kým celý zámok poskladajú a budú sa s ním môcť pustiť do hry alebo si ho vystaviť na obdiv.

Pôsobivý model

Tento náročný model dosahujúci impozantnú výšku pohltí fanúšikov na celé hodiny. Nechýba ani Anna od Disneyho, 2 verzie Elsy v korunovačných šatách a v jej ikonickom kostýme, Kristoff s Olafom a k tomu 4 LEGO figúrky snehuliačikov. S viac ako 1 700 dielikmi je tento set poriadnym darčekom na sviatky, ktorý zaujme tak mladých, ako i starších fanúšikov disneyovky Ľadové kráľovstvo.
  • Táto výnimočná stavebnica LEGO® | Disney Ľadový zámok (43197) určite vyvolá úžas vo fanúšikoch Ľadového kráľovstva každého veku a pripomenie im obľúbené momenty z ich milovaných filmov.
  • Vytvorte si pôsobivý model ikonického zámku, v ktorom nechýba veľkolepé schodisko, veľká sieň a ľadová fontána, ako aj 9 postáv vrátane 4 minibábik a LEGO® figúrky Olafa.
  • Táto úžasná stavebnica zo série LEGO® | Disney je plná doplnkov vrátane miniatúrneho modelu hradu Arendelle a lode vo fľaši. Skvele sa hodí na prežívanie obľúbených filmových scén alebo na nekonečné hry.
  • Tento unikátny a náročný model si určite zamilujú všetci fanúšikovia disneyovky Ľadové kráľovstvo vo veku od 14 rokov. Zámok má viac ako 1 700 dielikov, takže je plný šikovných detailov a predstavuje vynikajúci darček doslova pre každého.
  • Keďže zámok meria vyše 65 cm na výšku, 35 cm na šírku a 19 cm do hĺbky, bude sa krásne vynímať po vystavení a dokonale sa hodí ako pomôcka pri vymýšľaní nápaditých scénok.
  • Chcete staviteľom dopriať úžasný zážitok zo stavania? Vďaka návodu Instructions PLUS to je teraz možné! S intuitívnymi nástrojmi na ovládanie zobrazenia, ako je približovanie, otáčanie a režim „ducha“, môžete zažiť LEGO® stavanie v digitálnej ére!
  • Vďaka setom zo série LEGO® | Disney môžete staršie deti obdarovať úžasnými postavami a náročnejšími modelmi. Táto jedinečná stavebnica obsahuje pomôcky, ktoré pomáhajú rozvíjať kreativitu a fantáziu staviteľov.

Rok vydania: 2021 Katalógové číslo: 281485 Rozmer: neuvedený

Zaradené v kategóriách