Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LEGO® Friends 41685 Čarovná horská dráha

LEGO (2021)

🍎 Vypredané
101,84€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Vykúzli si karnevalovú radosť s čarovnou horskou dráhou (41685) zo série LEGO® Friends. Pretváranie radosti z karnevalu si pri stavaní tejto rozsiahlej stavebnice užijú deti i dospelí.

Úžasné autentické detaily

Tento 974-model je inšpiratívnym staviteľským projektom a keď ho deti zostavia, môžu sa s ním zahrať podľa svojej fantázie. V centre stavebnice je veľký stan, v ktorom sa koná kúzelnícka šou. Deti sa môžu zahrať na kúzelníkov a pomocou šikovnej funkcie nechať LEGO Friends minibábiku v škatuli zmiznúť! Prípadne sa môžu zahrať na žonglujúceho chrliča ohňa. Set sa dodáva s horskou dráhou so zajačikovskými autami, fotením na horskej dráhe a kyvadlovou jazdou, na ktorej sa môžu deti otáčať. Keď sú svetlá zhasnuté, deti môžu sledovať, ako sa kocky krásne rozžiaria v tme!

Kúzlo priateľstva

Preneste deti do mestečka Heartlake, sveta hrdinov všedných dní a realistických prostredí, kde spoznajú spriaznených kamarátov.
  • vorivé deti sa môžu nechať uniesť v nekonečných hrách na kolotočoch s touto stavebnicou čarovnej horskej dráhy (41685). Tento prepracovaný set bude deti zabávať na celé hodiny, ktoré strávia objavovaním jeho kreatívnych prvkov.
  • Súčasťou tohto rozsiahleho setu sú 4 minibábiky, takže zahrať sa možno na kopu postáv. Nechýbajú ani 2 kolotoče, 2 kúzelné triky, stánok s pukancami, fotobunka a obrovský stan, v ktorom sa koná šou.
  •  Deti môžu teraz ohúriť svoju rodinu a kamarátov predvádzaním kúzelných trikov, jazdou na prepracovanej horskej dráhe, prípadne sa nechať unášať na kyvadlovej jazde, kúpiť si pukance a zahrať sa na chrliča ohňa.
  • Tento dokonalých darček na narodeniny alebo Vianoce poteší chlapcov a dievčatá vo veku od 8 rokov. Obsahuje množstvo tvorivých staviteľských prvkov, takže zábavné stavanie si spolu s deťmi môžu užiť aj dospelí.

Rok vydania: 2021 Katalógové číslo: 281461 Rozmer: 465×380 mm

Zaradené v kategóriách