Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Únikovka: Za oponou

Albi (2021) • Edícia Únikové hry

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
13,99€
Zľava 15%
11,89€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Anonymná obálka vo vašej schránke obsahuje voľné vstupenky na beznádejne vypredanú poslednú kúzelnícku show veľkého iluzionistu Lance Oldmana. Show sa bude konať dnes večer v New Yorku. Už sa nemôžete dočkať: pred vami sa rysuje zábavný a pohodový večer… ale pokiaľ si začnete s mágiou, musíte sa pripraviť na čokoľvek! Zaujmite svoje miesta v hľadisku a akonáhle začnete prichádzať na kĺb niektorým kúzelnickým trikom, show naberie nečakané obrátky!

Únikovka je kartovou variáciou na populárne únikové hry
, pri ktorých sa skupina priateľov alebo kolegov (možno hrať aj ako jeden hráč) nechá zamknúť do miestnosti plnej rébusov a snaží sa z nej v časovém limite uniknúť preč.

Aj kartová hra Únikovka je plná rébusov
, ktoré musíte vyriešiť, pokiaľ chcete uspieť. A uspejete alebo zlyháte všetci - Únikovka je totiž kooperatívna hra, teda hrajú všetci hráči spolu a nie proti sebe.

Hráči spoločne prechádzajú balíčkom kariet, čím sa im odhaľujú nové pravidlá a nové rébusy. Niektoré karty predstavujú hlavolamy, iné nápovede a ďalšie predmety, ktoré sa hodia neskôr.

Zvládnete vyriešiť unikátne rébusy a uniknúť z miestnosti včas?

Upozornenie: Hry Únikovky môžete hrať plnohodnotne iba raz (pri opakovanom hraní už budete poznať riešenie rébusov). Darujte ju po odohraní priateľom a porovnajte si svoje výsledky.

Hra Únikovka - Za oponou obsahuje: 60 veľkých kariet.

Rok vydania: 2021 Katalógové číslo: 16152 Rozmer: 96×130 mm Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách