Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Slovensko

Jedinečná a formátom najväčšia doteraz vydaná obrazová kniha o Slovensku. Predstavuje najkrajšie a najhodnotnejšie miesta na...


🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
33,13€
Zľava 10%
29,80€

📚Prečítaná za 21,53€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Jedinečná a formátom najväčšia doteraz vydaná obrazová kniha o Slovensku v reprezentačnej potlačenej kartónovej kazete. Svojou veľkosťou a obsahom so štátnymi symbolmi Slovenskej republiky je predurčená stať sa reprezentatívnym darčekovým predmetom.

Predstavuje tie najkrajšie a najhodnotnejšie miesta Slovenskej republiky a to prostredníctvom celostranových veľkoplošných fotografií.

Krásne pohľady na krajinu sa striedajú s nevšednými pohľadmi na mestá, hrady a zámky a iné atraktivity, ktorými sa pýši Slovensko. Veľkorozmerné obrázky dopĺňajú texty preložené až do 8 jazykov. Autori nezabudli ani na najdôležitejšie letopočty Slovenska v jeho dlhodobej histórii, ale aj dôležité informácie ako sú rozloha, nadmorská výška, počet obyvateľov, štátne symboly, vlajku, pečať a štátny znak.

Texty sú preložené až v 8 svetových jazykoch, v slovenčine, angličtine, francúzštine, španielčine, ruštine, poľštine, nemčine, maďarčine. Veľkoplošné fotografie na vysokogramovom lesklom papieri, tvrdá väzba má matné laminovanie v kombinovaná s lesklým parciálnym lakovaním,reprezentačná potlačená kartónová kazeta.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2011 ISBN: 9788089270538 Rozmer: 297×380 mm Počet strán: 96 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina, angličtina, francúzština, španielčina, ruština, poľština, nemčina, maďarčina

Zaradené v kategóriách