Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Hydroabrazívne delenie v ortopédii


🍎 Vypredané
10,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Predkladaná monografia sa zaoberá inováciou zaužívaných operatívnych postupov s využitím vodného prúdu v medicíne, ktorý je víziou do blízkej budúcnosti a nachádza svoje opodstatnenie v silnom konkurenčnom trhovom prostredí.

Originalita monografie spočíva v tom, že neexistuje relevantná štúdia, prinášajúca komplexné hodnotenie technologického procesu delenia mäkkých a tvrdých tkanív, pre klinickú a medicínsku prax s konečným dopadom na pacienta/klienta s využitím technológie vodného prúdu, kde medzi prioritné výhody patrí absencia tepelného vplyvu a selektívny úber.

Obsahové zameranie je výrazným prínosom pre ucelený pohľad na problematiku technológie hydroabrazívneho prúdu v medicínskych odboroch. Veľké pozitívum tejto monografie je v tom, že je to dielo interdisciplinárneho tímu tvoreného mladými vedecko-výskumnými pracovníkmi a zároveň odborníkmi z viacerých vedných odborov z oblasti technických disciplín, medicíny a ošetrovateľstva. Využitie netradičných technologických postupov v medicínskej klinickej praxi v oblasti chirurgickej operatívy má svoje mnohostranné využitie s následným dopadom na kvalitu poskytovanej ošetrovateľskej starostlivosti. Prioritou monografie je aj zakomponovanie problematiky na oblasť výhod aplikácie vodného prúdu v medicínskej praxi s dôrazom na súčasný stav manažovania starostlivosti o pacienta/klienta po totálnej náhrade bedrového kĺbu s poukázaním na špecifiká perioperačnej ošetrovateľskej a rehabilitačnej starostlivosti, vrátane problematiky edukácie.

Práve nové technológie predstavujú procesy, ktoré prostredníctvom explicitnej alebo implicitnej fázy výskumu a vývoja, t.j. aplikáciou vedeckých znalostí umožňujú nielen komerčnú produkciu tovarov a služieb, ale tiež s následnou aplikáciou do klinickej praxe môžu zvýšiť kvalitu poskytovaných služieb vo všetkých sférach zdravotnej a ošetrovateľskej starostlivosti tzv. službami „ušitými na mieru“ pacienta/klienta.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2011 ISBN: 9788097062347 Rozmer: 145×210 mm Počet strán: 164 Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách