Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Alef

Alef je návrat Paula Coelha ku koreňom. V úprimnom a prekvapujúcom osobnom portréte odhaľuje, ako ho hlboká kríza viery...

Paulo CoelhoIkar (2011)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
10,90€
Zľava 27%
8,00€

📚Prečítaná za 6,00€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Alef je návrat Paula Coelha ku koreňom. V úprimnom a prekvapujúcom osobnom portréte odhaľuje, ako ho hlboká kríza viery prinútila vydať sa hľadať cestu obnovy a duchovného rastu.
Mág sa chce znovu priblížiť k Bohu, a preto sa rozhodne začať celkom odznova: cestovať, skúšať, znovu sa spojiť s ľuďmi a so svetom. Od marca do júna 2006 sa dá viesť znameniami, navštívi tri kontinenty - Európu, Afriku a Áziu - a vrhne sa na cestu časom i priestorom, minulosťou i prítomnosťou, aby našiel sám seba.
Cestou sa Paulo postupne dostáva z osamotenia, prestáva lipnúť na vlastnom egu, zbavuje sa pýchy, otvára sa priateľstvu, láske, viere a odpusteniu bez strachu pred situáciami, ktoré prináša život.
Rovnako ako pastier Santiago v Alchymistovi spisovateľ zisťuje, že musí ísť ďaleko, aby pochopil, čo je nablízku. Putovanie mu prináša pocit, že je opäť živý, vidí svet očami dieťaťa a nachádza Boha v každodenných maličkostiach.

Z portugalského originálu O Aleph preložila Jana Marcelliová.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: O Aleph Rok vydania: 2011 ISBN: 9788055124834 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 224 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčinaŠtýl: filozofický, dobrodružný

Zaradené v kategóriách