Chuťový profil: Mliečna čokoláda, med, maliny, hrozno, pomaranč... Zobraziť viac
Hamasho spracovatelská stanica spracováva kávové čerešne z hory Bombe do nadmorskej výšky až 2360 metrov. Vďaka tejto veľmi veľkej nadmorskej výške sú zrná veľmi husté a chute v nich sú koncentrovanejšie ako v menej hustých zrnkách z nižších polôh... Zobraziť viac
DAMO stanica sa nachádza na svahoch hory Shanta Golba s nadmorskou výškou 1860 – 2160 m nm. Získava červené čerešne od farmárov z okolia a spracováva ich rôznymi spôsobmi. Je vybavená ekologickým... Zobraziť viac
Plod kávovníka arabského je kávová čerešňa. Kôstky (zrnká) pražíme, melieme a pripravujeme z nich kávu. Šupky a dužina, ak sú naozaj výnimočné, sa sušia a varí sa z nich ovocný čaj. Ak by sme mali byť presní, tak ovocný zápar, alebo výluh, keďže čaj... Zobraziť viac
Táto káva pochádza z farmy El Aguacatal v oblasti San Pedro v Inze. Arvey Rojas už 11 rokov pestuje kávu na svojej malej farme o veľkosti 1,5 hektára, na ktorej rastie 7000 stromov. Arvey nie je členom Asorcafe, ale dodáva svoju... Zobraziť viac
Chuťový profil: fialka, čučoriedky, ibištek, tropické rastliny, ananás, guava, čokoládová pena, krémové telo, jogurt (viacvrstvové telo)... Zobraziť viac
Chuťový profil: čokoláda, karamel, hrozno, zelené jablko, maslo... Zobraziť viac
Táto káva z komunity Shantawene je mikro-lot a bola nazvaná „ODACO“, aby odrážala mocnú kultúru obyvateľov Shantawene, Sidama... Zobraziť viac
Komunita Worka Chelbessa je situovaná v Gedebe, čo je najjužnejšia časť Gedeo regiónu. Počas poslednej dekády začala byť oblasť Worka Chelbessa viac a viac známa vďaka produkcii úžasných káv. Toto bol dôvod, prečo... Zobraziť viac
Chuťový profil: jasmín, kvet kávovníka, maliny, sušené marhule, sladká... Zobraziť viac
Chuťový profil: med, javorový sirup, citrón, paradajka, hrozienka, sladká... Zobraziť viac
Tento mikrolot je pomenovaný podľa Bombe Mountains, kde je spracovateľská stanica, do ktorej vozia svoje čerešne pestovatelia z Shantawene, Bombe a Keramo. Manažment stanice Bombe umožňuje aj špecifické procesy fermentácie - sušenia v tieni... Zobraziť viac
Rogelio a Leidy Johanna Espinosa pestujú odrody Java a Geisha vo Finca La Bonita. Odkedy farmu kúpili, investovali do pestovania a spracovania vysokokvalitných káv, vrátane Anaerobic Naturals, ako je táto. Farmu nazvali Finca La Bonita, čo je... Zobraziť viac
Fincu El Zapote Hernana Pereza nájdete vysoko v horách Huehuetenango, na hraniciach s Mexikom neďaleko mestečka Aguas Dulces... Zobraziť viac
Chuťový profil: Florálna, Marcipán, Tmavé ovocie, Mandarínky Zobraziť viac
Chuťový profil: Florálna, Ovocná bomba, mango, banán... Zobraziť viac