Detektívky a kriminálne príbehy patria v súčasnosti k najvyhľadávanejším knižným žánrom... Zobraziť viac
O škriatkoch sa toho už popísalo veľa. Príbeh o Petrovi a škriatkovi menom Pe-Pe však doteraz ešte nikto nepoznal. Ako to všetko začalo? Ako tak sedel Peter v okne, zazrel v húštine nejaký pohyb a nejaké čudo vyšlo z lesa... Zobraziť viac
František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božskú" kuchyňu... Zobraziť viac
Hriešne spovede je 33 erotických príbehov o vášni, radosti zo života, malých i väčších prekvapeniach a ich následkoch. Áno, v živote sa skutočne stane všeličo a najmä v mladosti neraz robíme veci, ktorých by sme sa neskôr určite nedopustili. Možno... Zobraziť viac
V prvej knihe krásnych príbehov, ktorá vyšla pod názvom Rozprávka o škriatkovi menom Pe-Pe, sa náš hrdina - škriatok Pe-Pe – stretáva so štvorročným chlapcom Petrom v Zámockej doline, kde je na víkende s rodičmi... Zobraziť viac
Svadba a iné slávnostné príležitosti je nezvyčajná publikácia, ktorá nemá zastúpenie na našom trhu, i keď kníh s touto tematikou je isto viacero. Nie je len obyčajným návodom na použitie, i keď tu nájdete množstvo praktických tém k príprave svadby... Zobraziť viac
Pri prejedaní sa a nesprávnej kombinácii potravín časť jedla ostáva nestrávená, nasleduje jeho hnilobný rozklad v črevách, pričom sa vytvárajú toxíny, jedovaté látky - a to sú pôvodcovia našich chorôb... Zobraziť viac
Mnohí žijeme, ako keby sme chceli čo najskôr zomrieť. Je to daň nášmu "modernému", nie práve zdravému životnému štýlu. Sme stále pohodlnejší a jedávame omnoho viac pokrmov upravených umele, vrátane veľkého množstva tukov... Zobraziť viac
Tento jednoduchý praktický pracovný kalendár na rok 2022 má miesto na poznámky pre jednotlivé dni rozdelené podľa času v riadkoch a slovenské menné kalendárium... Zobraziť viac
Stolový kalendár 2015 - Rok v záhrade prináša rady profesora Ivana Hričovského, ako sa starať o záhradku po celý rok. Zobraziť viac
Profesor Ivan Hričovský - nestor nášho ovocinárstva - svojim priaznivcom už piatu sezónu za sebou ponúka kalendár plný praktických rád do záhrady. Príspevky vo forme rád, tipov a odporúčaní sú koncipované chronologicky pre jednotlivé týždne a mesiace... Zobraziť viac
Tento jednoduchý praktický pracovný kalendár na rok 2020 má miesto na poznámky pre jednotlivé dni rozdelené podľa času v riadkoch a slovenské menné kalendárium. Nedele a sviatky sú vyznačené červenou farbou. Zobraziť viac
Po celý rok vás budú sprevádzať rady o liečivých účinkoch jednotlivých druhov ovocia a zeleniny. Kalendár zostavili traja vynikajúci slovenskí autori z oblasti liečivých bylín, zdravého spôsobu života a záhradkárstva... Zobraziť viac
Po celý rok vás budú sprevádzať rady o liečivých účinkoch jednotlivých druhov ovocia a zeleniny. Kalendár zostavili dvaja vynikajúci slovenskí autori z oblasti zdravého spôsobu života a záhradkárstva... Zobraziť viac
Ľudské telo je každodenne vystavené infekcii baktériami, hubami, prvokmi, vírusmi či červami. Väčšinou sa s tým vie samo vyrovnať, ale niekedy sa tieto malé beštie zahniezdia v našom organizme bez toho, že by sme o tom vedeli a vtedy môžu vyvolať veľké... Zobraziť viac
Už štvrté vydanie publikácie Redukčná diéta – Ako chudnúť a nehladovať? od Kataríny Skybovej prichádza na slovenský knižný trh. Množstvo spokojných čitateľov a čitateliek tejto praktickej knižky je potvrdením... Zobraziť viac
Vtipy nás dokážu zabaviť a priviesť na iné myšlienky aj vtedy, keď už nič nepomáha. Aj toto je zmysel malej zbierky vtipov na každý deň. Ideálny darček pre najbližších, ale aj šéfov či priateľov... Zobraziť viac
Vtipy sú liekom v ktorejkoľvek časti roku, či sme veselí alebo smutní. Posledné leto, keď sa ako na hojdačke rýchlo... Zobraziť viac
Knižný bestseller z pera profesora Ivana Hričovského a jeho žiaka Martina Dureca pre veľký úspech prichádza v rozšírenej verzii a novom grafickom stvárnení. Navyše je kniha doplnená o podrobnosti týkajúce sa bioochrany od uznávaného slovenského odborníka. Zobraziť viac
V časti Ovocinárstvo profesor Hričovský podrobne popisuje požiadavky ovocných druhov na prostredie, podrobne sa venuje problematike podpníkov pre ovocné druhy, ďalej klasickým a súčasným pestovateľským tvarom... Zobraziť viac