Na Slovensku dosiaľ chýba odborná literatúra, ktorá by sa podrobnejšie zaoberala manažmentom prevádzky hotela, a ktorá by zároveň poukázala aj na medzinárodné aspekty podnikania v hotelierstve. Preto bolo snahou autora priblížiť záujemcom o túto... Zobraziť viac
Snahou autorov je priblížiť problematiku činností pohostinského zariadenia komplexnejšie od zásobovania cez skladovanie, výrobu a odbytu, pričom zdôrazňujú aj hygienické podmienky ich činnosti. Dôraz sa kladie aj na ekonomickú stránku prevádzky... Zobraziť viac
Cieľom publikácie je sprostredkovať poznatky súčasného manažmentu v krajinách s rozvinutým cestovným ruchom a tvorivo ich aplikovať v konkrétnych podmienkach slovenskej reality v cestovnom ruchu... Zobraziť viac
Publikácia sa zameriava na najdôležitejšie oblasti manažmentu penziónu, akými sú organizácia penziónu, rezervovanie ubytovania, pobyt hosťa v penzióne, starostlivosť o ubytovací úsek, ekologické aspekty prevádzky penziónu, bezpečnosť v penzióne, ... Zobraziť viac