Kedy bude cirkev hodná svojho pápeža? Prečo je emancipácia hlúposti nebezpečná? Rozumieme tomu že sa nehnedne len zo slnka?... Zobraziť viac
Varíme pre deti SK OTTOVO - Všetko o zdravej a chutnej detskej strave - Edice: Varíme s potešením - Ottovo nakladateľstvo - Jazy Zobraziť viac
Dvadsaťsedemročná Sandra, ktorá žije v neveľmi vydarenom vzťahu s programátorom Filipom, odchádza na istý čas iba so svojím... Zobraziť viac
Štvorica postáv, štyria prisťahovalci, ktorí sa za cenu nemalého úsilia snažia začleniť do novej spoločnosti. Hmotné istoty... Zobraziť viac
Príbeh Lukáša, ktorý sa dozvedá, že otec nie je jeho otec, dieťa nie je jeho dieťa a začína rozmýšľať, či sa vlastne ešte oplatí žiť. Opustí úplne všetkých a všetko, aby sa aj vďaka alkoholu dostal na úplné dno vlastnej existencie. Odrazí sa od neho?... Zobraziť viac
Tretie vydanie debutovej zbierky poviedok Dušana Mitanu z roku 1970. Dušan Mitana (1946) – začal študovať žurnalistiku na... Zobraziť viac
Chcete být ve skvělé formě, cítit se dobře a udržet si doma pohodu? Dosáhnout toho není žádná věda. Stačí mít chuť a informace nezatížené zájmy výrobců a prodejců. Přináším vám je ve své druhé knize, která je opět velmi... Zobraziť viac
Sirtfood diéta, Kniha receptov ponúka viac ako 100 výborných hlavných jedál, dezertov, ale aj polievok či dressingov, na ktorých si môžete pochutnať počas dodržiavania Sirtfood diéty... Zobraziť viac
Michelle Dudashová představuje publikaci Nízkosacharidová středomořská kuchařka, v níž naleznete snadné, převážně zeleninové recepty, abyste si udrželi pevné zdraví. Středomořský jídelníček se řadí mezi vysoce oceňované stravovací režimy... Zobraziť viac
Vyhýbáš se lepku, ale chceš si dopřát chutné domácí pečivo, koláče, pizzu, halušky, placky, palačinky či jiné dobroty? Vyzkoušej moje fit recepty, které jsou snadné, zdravé a rychlé na přípravu. Jak jinak než v nutričně hodnotné podobě... Zobraziť viac
Piaty román autorky bestselleru Zlatokopka zachytáva netradičný príbeh mladej ženy, ktorá bola odjakživa terčom posmechu vďaka svojmu výzoru a najmä ryšavým vlasom. Kvôli nízkemu sebavedomiu sa jej nedarí nadviazať ľúbostný vzťah, nevie, aké je byť... Zobraziť viac
Zápal je reakciou imunitného systému, ktorá nás chráni proti toxínom, infekciám a poraneniam. Chronický zápal, ktorý v tele pretrváva dlhú dobu, avšak spôsobuje závažné poškodenie a poruchy vedúce k chronickým ochoreniam... Zobraziť viac
Schrödingerova mačka je súčasne živá aj mŕtva. Ilustrácia toho, že skutočnosť, ktorú vnímame nie je jediná a veci môžu aj byť inak ako sa nám zdá. Spoločenstvo štyroch – novinár Niko, jeho rakúsky priateľ, policajt Sven... Zobraziť viac
Vincent Fiedler, milujúci manžel a oddaný policajt, spácha čin, ktorý dostane jeho slušnú rodinu na okraj spoločnosti. Od tejto šokujúcej udalosti už Brečtanová ulica nikdy nebude taká ako predtým. Po pätnástich rokoch od toho krvavého dňa všetko znova... Zobraziť viac
Dvojica detektívov z oddelenia vrážd Richard Krauz a Jozef Fischer, zvaný Chosé, vyšetrujú nový prípad, beštiálnu vraždu študentky architektúry Moniky, ktorú vrah zaškrtil v jej izbe na poschodí rodičovského domu... Zobraziť viac
Rozľahlý amazonský prales obývaný nebezpečnými indiánskymi kmeňmi ukrýva tajomstvo, ku ktorému smeruje niekoľko dobrodruhov. Najnebezpečnejší z nich, Vtáčkar, Zobraziť viac
Pri požiari starej poľovníckej chaty sa nájdu obhorené pozostatky bývalého kriminálnika. Bola to nešťastná náhoda alebo dokonalý zločin? ... Zobraziť viac
Nachádza sa hrob Ježiša Krista skutočne v Izraeli? Mohol Ježiš pôsobiť v Indii a v Kašmíre? Jozef Banáš vo svojom novom románe Kód 1 opäť rúca zažité dogmy a piliere, na ktorých stojí katolícka cirkev... Zobraziť viac
Richard Krauz a Jozef Fischer zvaný Chosé pracujú na oddelení vrážd v Našom Meste už veľmi dlho. Vyše dvadsaťpäť rokov sa snažia zmieriť so skutočnosťou, že medzi pojmy zákon, právo a spravodlivosť sa nie vždy dá vpísať znamienko rovná sa... Zobraziť viac
Kedy a čím začať prikrmovať dojčatá? Aká strava prospieva batoľaťu? Na čo budú mať chuť deti v 7. až 9. mesiaci, v jednom a dvoch rokoch? Aké sú správne dávky jednotlivých živín, zásady prípravy pokrmov či základné požiadavky na hygienu a vybavenie... Zobraziť viac