Lieskovcová nátierka, ktorú budete radšej jesť lyžicou, ako si ju po troškách natierať. Chápeme. Skromnosť a pôžitok sa totiž takmer nedajú skombinovať. Základom nátierky je 45% lieskovcov, ktoré sú čerstvo upražené a pomleté priamo u nás... Zobraziť viac
Keď jete dražované produkty, akoby ste jedli čas. Lebo trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. Vznikajú postupným obaľovaním orechov, bôbov, kávy alebo ovocia v čokoláde, pomaly a rovnomerne, vrstva po vrstv... Zobraziť viac
Osviežujúci physalis v mliečnej čokoláde. Trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. Maximum Physalis vznikajú postupným obaľovaním physalisu, vrstva po vrstve. Začíname prepražením sušeného physalisu priamo v... Zobraziť viac
Kakaové bôby Criollio a Trinitario z oblasti Thumaco v horkej čokoláde.Trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. Maximum Bean Dark vznikajú postupným obaľovaním do chrumkava upražených bôbov, vrstva po vrstve... Zobraziť viac
Spojenie čokolády a karamelu bolo odjakživa výnimočné. A odkedy sa naň využíva jemná krémová mliečna čokoláda, tak je to hotový zázrak. Obsahuje 100% kakaové maslo, minimálne 31,2% kakaovej sušiny a žiadne chemické prísady... Zobraziť viac
Trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. Maximum Hazelnuts vznikajú postupným obaľovaním orecha, vrstva po vrstve. Začíname pražením lieskových orechov z oblasti Piemontu priamo v našej pražičke, pretože len tak... Zobraziť viac
Chrumkavé pražené mandle v čokoláde so slaným karamelom. Trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. Maximum Caramel vznikajú postupným obaľovaním mandlí, vrstva po vrstve. Začíname pražením mandlí priamo v... Zobraziť viac
Zmes pražených orieškov v čokoláde.Trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. Chrumkavé čokoládové guľôčky vznikajú postupným obaľovaním zŕn a orechov, vrstva po vrstve. Výber tých najlepších čokoládových dražé... Zobraziť viac
Okrúhla vysokokvalitná čokoláda s kúskami chrumkavého slaného karamelu. Povedzte si to ešte raz a pomaly. Okrúhla čokoláda s kúskami chrumkavého slaného karamelu. Viac netradičné to už nemôže byť. Mliečna 40% čokoláda je vyrobená z... Zobraziť viac
Opálený a vždy dobre naladený fešák zo slnečnej Kalifornie. Neboj, nebude na teba skúšať žiadne kaleráby. Na to aby si ťa namotal, totiž úplne stačia jemne pražené mandle... Zobraziť viac
Rozlúskni raňajkovú dilemu s jednou z našich super chrumkavých granol! Balenie obsahuje päť porcií v praktickom uzatvárateľnom doypacku. Obal je navyše plne recyklovateľný – po použití ho stačí vyhodiť do žltého koša na plasty... Zobraziť viac
Hneď ako k nám dorazil sa zaradil medzi obľúbencov. Jemne nasládla chuť kešu orieškov totiž nepotrebuje žiadne vylepšenia – je obľúbený nasladko aj naslano... Zobraziť viac
“Mmm, to je lahodné!”, je veta ktorú od vás pri prvom ochutnaní počúvame veľmi často... Zobraziť viac
Na prvý pohľad – čierna ovca rodiny. Na prvé ochutnanie – lahodný miláčik... Zobraziť viac
Na prvý pohľad – čierna ovca rodiny. Na prvé ochutnanie – lahodný miláčik... Zobraziť viac
Neodolateľné guľôčky jemnej čokolády so šťavnatou plnkou. Oddajte sa explózii chutí a budete mať pocit, že svet je krajší. Kokos, malina, mango, orieškový krém – pre každého niečo... Zobraziť viac
Chia (Salvia Hispanica) je rastlina príbuzná u nás známym liečivým bylinkám ako mäta, šalvia, materiná dúška, oregano a medovka. Jej domovom sú mexické Andy a Guatemala... Zobraziť viac
Starostlivo prebraté, lúpané a varené gaštany jemnej, sladkej chuti vo vákuovom balení... Zobraziť viac
Figy patria k najstarším potravinám na svete. Poskytujú nám množstvo sacharidov, živín, tráviacich enzýmov, minerálnych látok a aminokyselín. Sú sladkou, zásadito pôsobiaciou a zdravou potravinou... Zobraziť viac
Veľké šťavnaté marhule sušené na slnku, neošetrené oxidom siričitým alebo siričitanmi. Nemusia sa umývať ako iné bežné kandizované ovocie. Marhule sa sušia celé a tak si zachovávajú viac šťavnatosti... Zobraziť viac