Prvá kuchárska kniha, ktorá vám ušetrí čas v kuchyni. Bestseller Blogerky roka 2017, autorky úspešného blogu Lenivá kuchárka, v ktorom nájdete 60 jednoduchých a rýchlych receptov aj s variantmi bez lepku a laktózy... Zobraziť viac
Ako bylinky poznávať, zbierať, spracovávať, uschovávať a potom aj používať – toto všetko sa dozviete v knihe Babičkine nové bylinky. Sú v nej usporiadané celoživotné skúsenosti a recepty známej bylinkárky, ktoré inde nenájdete... Zobraziť viac
Pripravili sme kuchársku knihu, ktorá sa venuje stravovaniu detí od ukončenia 4. mesiaca do 3 rokov. Kniha obsahuje až neuveriteľných 101 receptov, ktoré sú od najznámejších slovenských influenceriek a blogeriek, ktoré sú matkami a tieto recepty.... Zobraziť viac
Aj vy milujete tradičnú slovenskú kuchyňu, no pritom máte dušu experimentátora? Nechajte sa inspirovat kreatívnymi a zároveň jednoduchými receptami autorky, ktorá sa rozhodla vrátiť na naše stoly tradičnú slovenskú kuchyňu, avšak v novom šate... Zobraziť viac
Doba tráviacich problémov vyžaduje nový pohľad na ich riešenia, ale aj nový pohľad seba, na svoje jedlo a svoje životné návyky. MUDr. Igor Bukovský, PhD. prináša finálnu verziu pôvodnej, mimoriadne úspešnej knihy „Zachráňte svoje črevo“... Zobraziť viac
Kdybyste měli přečíst jen jedinou knihu o stravování, ať je to tahle. Je přehledná, chytrá, vtipná. Jde do hloubky, a přesto zůstává dobře srozumitelná. Neděsí. Neomezuje. Neslibuje zázraky. „Aha!" momentů s ní ale zažijete požehnaně. Zobraziť viac
Je naozaj potešujúce, že stále viac mamičiek (i oteckov) je ochotných doma variť čerstvú stravu a dennodenne premýšľať, čo je pre dieťa zdravé a čo nie. Podľa tvrdenia WHO, výživa až z 80-tich percent rozhoduje o celkovom zdraví jedinca, gény ho... Zobraziť viac
Již čtvrté vydání nejucelenějšího souboru testových otázek. Testy pokrývající celé učivo středoškolské biologie jsou... Zobraziť viac
Nová kuchařka volně navazuje na předchozí titul Super jednoduše, tentokrát ale výhradně s recepty, které neobsahují maso. Je to možná překvapivé, ale chceme nabídnout rozumnou alternativu bezmasých jídel, která budou běžného strávníka saturovat svou... Zobraziť viac
Čtvrtý díl nejucelenějšího herbářového díla v historii českých zemí přináší byliny zařazené pod písmeny P až Š. Barevné ilustrace Magdalena Martínková. Zobraziť viac
Kniha obsahuje obecný úvod celého sedmidílného díla, ve kterém přibližuje základní botanické pojmy, seznamuje se zásadami... Zobraziť viac
Na svojej ceste do blízkej budúcnosti David Wallace-Wells predstavuje klimatické pohromy, ktoré nás čakajú a zmenia podobu sveta. Zároveň však otepľovanie planéty zmení aj našu politiku, kultúru, vzťah k technológiám a pohľad na históriu... Zobraziť viac
Napriek tomu, že ju nikto nesadil, nehanebne sa rozpína v záhradách a oberá ich majiteľov o čas i o nervy – burina. Kniha pútavo predstavuje postupy, ako sa zbaviť tohto nezvaného hosťa, prípadne ako ho zužitkovať v kuchyni... Zobraziť viac
Knida dobrých receptov Zobraziť viac
Domáce sušenie potravín je jednoduchý spôsob, ako si pripraviť zdravé a chutné jedlá a ako ich zachovať v čo najlepšom stave. Kniha Domáce sušenie obsahuje: inšpiratívne recepty na sušené lahôdky, ... Zobraziť viac
Libujete si také v překvapeních? Nic není nemožné. Z mouky, karobového, kypřicího nebo pudinkového prášku - samozřejmě bez lepku - se dají vykouzlit neuvěřitelně chutné kousky vánočního cukroví, nadýchané koláče a buchty i osvěžující moučníky jako sen... Zobraziť viac
Až 120 receptov od dvoch obľúbených fit food blogeriek. Zbierka originálnych dezertov, ktoré síce chutia a vyzerajú... Zobraziť viac
Po dlhšej prestávke sme pre Vás pripravili štvrtý diel populárnej vedeckej série od Martina Mojžiša. V knihe nájdete... Zobraziť viac
Možno ste ako ja a neveríte, že rýchle detoxikačné kúry vás dovedú bleskovo k očakávanému cieľu a že na očistu organizmu postačí vzdať sa živočíšnych produktov. Aj vegánska alebo surová strava môže byť nezdravá, ak sa zakladá na nesprávnych či... Zobraziť viac
Ako jeden z mála dnešných významných vedcov, ktorí prekročili priepasť medzi vedou a bežnou kultúrou, opisuje Krauss ohromujúco krásne experimentálne pozorovania a šokujúce nové teórie, ktoré demonštrujú nielen to, že niečo môže vzniknúť z ničoho... Zobraziť viac