Šaláty, nátierky, cestoviny. Kuchárka s množstvom chutných a inšpiratívnych receptov, v ktorej si každá nájde to svoje. Z... Zobraziť viac
India žije závratným množstvom farieb, zvukov, vôní a chutí. Indické mestá, festivaly a jedlá priťahujú všetky zmysly. India láka svojím kultúrnym bohatstvom, etnickou rôznorodosťou a živými tradíciami... Zobraziť viac
Múčniky od výmyslu sveta – ovocné, plnkové, s múkou aj bez múky, každý si vyberie. Cheesecaky a torty na každú príležitosť – na všedné dni, nedeľu či oslavu. Pečivo a chlebíky, ktoré milujete... Zobraziť viac
Netradičná kniha receptov. V jednej knižnej väzbe nájdete dve knihy. Prvá obsahuje recepty z diviny. Slovo divina v mnohých z nás vyvoláva vidinu nekonečných hodín... Zobraziť viac
Pestrá a praktická kuchárska kniha je výnimočná tým, že neobsahuje recepty charakteristické pre určitý región, ale vznikla zozbieraním rodinných receptov jedného rodu... Zobraziť viac
Tradičné, moderné, ale už aj zabudnuté regionálne recepty na najrozličnejšie vianočné dobroty na sviatočný obed i pohostenie návštev sú doplnené o... Zobraziť viac
Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život... Zobraziť viac
O kuchyni Keltov, Rimanov, Slovanov cez noblesu korunovačných slávností, pôstne zvyky, ľudové zábavy, poľovačky, víno, viechy a šampanské či kaviarenský život... Zobraziť viac
Sezónna kuchárka obsahuje chutné jedlá pripravené z mäsa, zo zeleniny a z ovocia. Tieto jedlá obsahujú množstvo vitamínov a minerálov, sú vhodné pre každého a majú priaznivé účinky na organizmus človeka. Dobre sa rozhliadnime, čo nám záhrada ponúka... Zobraziť viac
Vzťah medzi stravovaním a zdravím... Zobraziť viac
Vzťah medzi stravovaním a zdravím... Zobraziť viac
Množstvo odskúšaných receptov, vychádzajúcich z tradičnej slovenskej kuchyne... Zobraziť viac
Kniha skúma vzťah medzi stravovaním a zdravím. Ponúka zoznam 50 potravín, ktoré by sme mali jesť častejšie, aby sme sa ochránili pred chorobami a udržali si dobré zdravie... Zobraziť viac
Kniha skúma vzťah medzi stravovaním a zdravím. Ponúka zoznam 50 potravín, ktoré by sme mali jesť častejšie, aby sme sa ochránili pred chorobami a udržali si dobré zdravie... Zobraziť viac
Knedľa je národným jedlom mnohých národov. Môže byť malá ako čerešňa, veľká ako lopta, guľatá, podlhovastá, a dokonca stlačená ako placka. Bola jedlom chudobných, dodnes je pokrmom každodenným, nenáročným na prípravu, ale je aj pokrmom sviatočným... Zobraziť viac
Knedľa je národným jedlom mnohých národov. Môže byť malá ako čerešňa, veľká ako lopta, guľatá, podlhovastá, a dokonca stlačená ako placka. Bola jedlom chudobných, dodnes je pokrmom každodenným, nenáročným na prípravu, ale je aj pokrmom sviatočným... Zobraziť viac
Vyhýbate sa niektorým potravinám, pretože cítite, že vám neprospievajú? Alebo sa chcete zdravšie, ale stále chutne stravovať? Alebo radi varíte z bežne dostupných surovín, no nebaví vás utekať do... Zobraziť viac
Cestoviny varili naše mamy, babičky a prababičky od nepamäti. Tajomstvo prípravy typických jedál, ako sú halušky, pirohy, fliačky, rôzne druhy domácich rezancov sa dedilo a odovzdávalo nasledujúcim generáciám... Zobraziť viac
Kniha Najlepšie jedlá na svete alebo Kuchárska kniha aj pre tých, čo vôbec nevedia variť je bohatá na kvalitné domáce recepty, ktoré nesmú chýbať v žiadnej dobrej kuchyni... Zobraziť viac
Víkend nám ponúka čas na varenie výborných klasických jedál a kulinárskych špecialít. Keď nám však na niekoľkohodinové varenie neostáva čas, urobíme si niečo chutné a jednoduché zo surovín, ktoré doma nájdeme, alebo z takých... Zobraziť viac