Aj vy niekedy máte pocit, že všetko to, čo prežívame, čo sa na nás hrnie zo všetkých strán a čo musíme urobiť preto, lebo to jednoducho je potrebné a navyše sa to od nás očakáva, nás dostáva do bláznivého tempa, ktoré nás o veľa nádherných vecí života... Zobraziť viac
Záujem dnešného človeka získať čo najviac poznatkov, ako si udržať dobrý zdravotný stav svojho organizmu, súvisí často s vysokým pracovným nasadením, s túžbou udržať si dobrú duševnú i fyzickú výkonnosť a rovnováhu, ale i telesnú krásu a dokonalosť... Zobraziť viac
Záujem dnešného človeka získať čo najviac poznatkov, ako si udržať dobrý zdravotný stav svojho organizmu, súvisí často s vysokým pracovným nasadením, s túžbou udržať si dobrú duševnú i fyzickú výkonnosť a rovnováhu, ale i telesnú krásu a dokonalosť... Zobraziť viac
František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božskú" kuchyňu... Zobraziť viac
František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božskú" kuchyňu... Zobraziť viac
Záujem dnešného človeka získať čo najviac poznatkov, ako si udržať dobrý zdravotný stav svojho organizmu, súvisí často s vysokým pracovným nasadením, s túžbou udržať si dobrú duševnú i fyzickú výkonnosť a rovnováhu, ale i telesnú krásu a dokonalosť... Zobraziť viac
František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božskú" kuchyňu... Zobraziť viac
Pri prejedaní sa a nesprávnej kombinácii potravín časť jedla ostáva nestrávená, nasleduje jeho hnilobný rozklad v črevách, pričom sa vytvárajú toxíny, jedovaté látky - a to sú pôvodcovia našich chorôb... Zobraziť viac
Už štvrté vydanie publikácie Redukčná diéta – Ako chudnúť a nehladovať? od Kataríny Skybovej prichádza na slovenský knižný trh. Množstvo spokojných čitateľov a čitateliek tejto praktickej knižky je potvrdením... Zobraziť viac
Táto rozsiahla a hodnotná kniha dáva podrobný návod na to, ako sa zbaviť negatívnej pliagy, ktorá sa rokmi nazbiera v našich telách. Je to návod na to, ako zmeniť svoj život úplne od základu k lepšiemu. Okrem škodlivých vplyvov na... Zobraziť viac
Autorka v knihe ponúka recepty, ktoré zodpovedajú zásadám oddelenej stravy. Ide o pestrý výber jedál, ktoré si môžete pripraviť rýchlo a z lacných a dostupných surovín aj u nás na Slovensku. Recepty sú jednoduché a každého - i náročného - stravníka... Zobraziť viac
Vedeli ste, že rýchle diéty patria k najčastejšie využívaným spôsobom chudnutia a tešia sa veľkej obľube? Výskumy uvádzajú, že viac ako 66 percent žien pri úprave svojej hmotnosti dodržiava krátkodobé diéty... Zobraziť viac
V edícii Praktické rady záhradkárom vyšla v marci 2015 ďalšia publikácia so záhradkárskou tematikou, tentoraz je zameraná na pestovanie hrozna a výrobu vína. Radami a postupmi prác pri sadení a starostlivosti o vinohrad, ako aj pri príprave vína... Zobraziť viac
Profesorka Katarína Horáková ako mikrobiológička, biochemička a odborníčka na potraviny v knihe vysvetľuje v čom sa väčšina slovenských čitateľov mýli pri oddelenej strave... Zobraziť viac
František Janata patrí nepochybne k najznámejším slovenským kulinárskym mágom vôbec. Za celý svoj aktívny profesionálny kuchársky život vykúzlil tisíce a tisíce chutných pokrmov, po ktorých skonzumovaní sa ešte dlho šťastlivci od novozélandského... Zobraziť viac
Nenechajte sa zlákať predstavou pohodlného chudnutia. Nespoliehajte sa na zázračné prípravky, zvláštne procedúry, prístroje „na chudnutie“ či náhrady stravy. Dôverujte tomu, čo naozaj funguje a vezmite veci do vlastných rúk – zme Zobraziť viac