Z obsahu: Pšeno s kapustou a krkovičkou Plnené bravčové karé s jablkami a kapustou Kapustové palacinky Maďarská "lucskos"... Zobraziť viac
Dobré recepty treba zachrániť, zachovať a posunúť ďalej. Nesú v sebe kus kulinárskeho dedičstva, ktoré je tak silné, že nezaniká. Možno aj nevedomky si ho so sebou nosíme od malička. Potom ho „rozbalíme“ v našich nových rodinách a prenesieme na svojich .. Zobraziť viac
Raňajkovať možno rôzne: v posteli, pri stole, počas chôdze, v dopravnom prostriedku alebo v práci. Niektorí ľudia... Zobraziť viac
Cukrářka Helena Vybíralová peče. A peče výborně. Potvrdí to každý, kdo její dezerty, moučníky i miniaturní kousky cukroví ochutnal. Zkuste to také tak! Padesát sedm receptů na linecké květinky, žloutkové dortíčky, čokoládová srdíčka... Zobraziť viac
Najväčší ilustrovaný sprievodca grilovaním a barbecue pre nadšencov i profesionálov. Nepochybne najzaujímavejšia, najrozsiahlejšia a najpremyslenejšia kniha všetkých čias o grilovaní… je predurčená stať sa základnou príručkou profesionálnych i domácich... Zobraziť viac
Po mimoriadne úspešnom prvom vydaní knižky prichádza autorka Paulína Závodská s druhým pokračovaním. Verím, že vám táto kniha pomôže zorientovať sa v záhadnom ochorení, akou je histamínová intolerancia a nájdete v nej veľa obľúbených receptov vhodných... Zobraziť viac
Kedy a čím začať prikrmovať dojčatá? Aká strava prospieva batoľaťu? Na čo budú mať chuť deti v 7. až 9. mesiaci, v jednom a dvoch rokoch? Aké sú správne dávky jednotlivých živín, zásady prípravy pokrmov či základné požiadavky na hygienu a vybavenie... Zobraziť viac
Biodynamické pěstování révy vinné zahrnuje nejen péči o révový keř v souladu s přírodními a kosmickými rytmy, ale je založeno zejména na péči o půdu, která keř vyživuje. Je-li půda zdravá, plná užitečných mikroorganismů... Zobraziť viac
Autorky sa v knihe venujú základnej problematike úplne prvých príkrmov pre deti vo veku do 12 mesiacov, najčastejšie kladeným otázkam, s ktorými sa rodič môže stretnúť, a samozrejme, praktickým tipom a receptom na príkrmy... Zobraziť viac
Mojito, Piňa Colada, Tequila Sunrise, Daiquiri, Bloody Mary či Kuba Libre – snad každý z nás má svůj oblíbený koktejl. Kolektiv Academie Barilly vás seznámí s recepty na známé i méně známé koktejly a míchané nápoje, abyste si je mohli připravit i... Zobraziť viac
Autor revolučním způsobem popisuje všechny běžné vitamíny, minerály a aminokyseliny tak, jako kdyby to byly tradiční čínské... Zobraziť viac
Makrobiotická kuchařka je určena všem, kteří chtějí změnit způsob života včetně stravy. Úvodní část přiblíží makrobiotiku a její léčebné účinky. Chutná jídla, která jsou v kuchařce uvedena... Zobraziť viac
Kniha obsahuje viac ako 220 receptov na zdravšie raňajky, obedy a večere. Ponúka rýchly prehľad výživových údajov, ktorý vám pomôže udržať pod kontrolou príjem kalórií, sacharidov, tuku i soli, a desiatky príkladov... Zobraziť viac
Každá doba má svoju kuchársku knihu. A každá kuchárska kniha nám vie okrem receptov prezradiť ešte niečo navyše: esenciu doby, malú ochutnávku bežného života, ľudský pohľad na svet: čo je pre súčasníka dôležité, čím sa musí denno-denne pri príprave... Zobraziť viac
Kniha Tradície na Slovensku je zaujímavým čítaním pre celú rodinu o pôvode, vývoji a význame našich bohatých tradícií. V prvej časti ponúka pútavé informácie o... Zobraziť viac
Kniha Varíme pre planétu obsahuje viac ako 150 vegetariánskych i vegánskych receptov rozmanitých chutí... Zobraziť viac
Podle této knihy se naučíte vyrábět mnoho druhů domácích sýrů. Nepotřebujete vlastní krávy, kozy ani ovce, nemusíte bydlet na statku. Stačí se jen řídit pokyny zkušené autorky, sehnat si doporučované... Zobraziť viac
Pozvěte přátele a nachystejte jídlo podle některého z více než stovky ikonických receptů inspirovaných úspěšným seriálem Přátelé. Když si znovu pustíte jednotlivé epizody, jistě si uvědomíte, že jídlo je jeden z pilířů lidské pospolitosti... Zobraziť viac
Množstvo sprievodných fotografií uľahčí ich prípravu a obohatí možnosti úprav pred stolovaním. Podľa knihy pripravíte nátierky z najrôznejšieho mäsa a rýb, tvarohu syrov, zeleniny, ovocia obilnín, strukovín, húb i byliniek... Zobraziť viac
Známa a obľúbená televízna moderátorka Katarína Brychtová v knihe predstavuje osvedčené recepty, ktoré zdedila po starej... Zobraziť viac