Tematicky jeden z najrozsiahlejších kulinárskych sprievodcov s viac ako 500 bohato ilustrovanými stranami prevedie čitateľa od studenej kuchyne, polievok a omáčok, cez prípravu mäsa, rýb a zeleniny až k múčnikom... Zobraziť viac
Postava Zbojníka Globina na obálke charakterizuje v skratke všetko, o čom je kniha Miroslava Spišiaka. Autor vstúpil na Slovensku aj v Česku do povedomia verejnosti odhaľovaním nečestných praktík výrobcov a predajcov potravín... Zobraziť viac
Špičkový kuchár Alfons Schuhbeck z Bavorska prezrádza, ako vyčariť klasické a tradičné omáčky. Zobraziť viac
Výpravná a zasvěcená kniha Zdravě a syrově je o způsobu stravování, který je zároveň životní cestou. Na více než stovce receptů ukazuje směr, kterým se můžete vydat a při němž zjistíte, že vnese do vašeho života nové radosti, zlepší vaše zdraví, zvýší.. Zobraziť viac
Zemiaky patria k najrozšírenejším druhom potravín a pri varení by nemali chýbať v žiadnej kuchyni. Môžeme ich variť, opekať, smažiť, piecť... Výborné sú v polievkach, šalátoch, predjedlách, ako príloha k hlavnému jedlu, ale i samostatne... Zobraziť viac
Již pátý titul v edici živé stravy nakladatelství IFP Publishing přináší tentokrát nový typ receptů - a to recepty gurmánské. Autory jsou Růžena a Andreas Wegenerovi, kteří žijí v Německu, ale knihu napsali exkluzivně v českém jazyce pouze pro český trh. Zobraziť viac
Často sa nám stáva, že by sme si dali ľahko pripraviteľný, chutný zákusok. Avšak zložité recepty sú mnohokrát časovo náročné a nedajú sa vyčariť mávnutím čarovného prútika. Vtedy nám môžu poslúžiť hrnčekové recepty. Pomocou hrnčeka sa totiž dajú.... Zobraziť viac
Nikdy predtým sme neboli vystavení takej záplave informácií o jedle a zdraví ako dnes. Diéta na úpravu črevnej flóry, paleo stravovanie, bezlepková diéta, konšpiračné teórie o cukre... Zobraziť viac
Šéfkuchár a svetobežník Jaroslav Žídek objavuje Slovensko. V televíznom seriáli Nebíčko v papuľke cestuje po krajine, ktorá sa pre rodáka z Prahy stala domovom, zoznamuje sa s novými ľuďmi, spoznáva rozličné regióny a pátra po miestnych jedlách Zobraziť viac
Kniha nabízí 100 receptů z brambor, které byly uvařeny a vyzkoušeny v redakční kuchyni časopisu... Zobraziť viac
Těstoviny se objevily před několika tisíci lety na různých místech zároveň. Jejich tehdejší výhody - dlouhou trvanlivost a rychlou přípravu - oceňujeme dodneška. Zobraziť viac
Martina Pintérová-Bezáková patrí medzi slovenské top foodblogerky a neznáma nie je ani divákom jojkárskeho Dobrého rána. Vo svojej prvej knihe prichádza na knižný trh s viac než 80 sladkými receptami. Publikácia by sa dala nazvať aj štýlovou... Zobraziť viac
Obyčajne najlepšie chutí domáca kuchyňa. Kuchárska kniha Minútové variácie vás naučí vo veľmi krátkom čase pripraviť doma chutné jedlo pre rodinu i pre nečakaných hostí. Zobraziť viac
MÁŠ CHUŤ VARIŤ? Možno sa v tebe doteraz len niekde skrýva – no táto kniha by to mohla zmeniť! Princíp gratinovania zemiakov, princíp prípravy dusenej pečienky či zeleninového karí... Zobraziť viac
Veľká farebná kuchárka. Zobraziť viac
Grilováni - zábava pro každého. V knize najdete základní pravidla grilování, recepty vhodné pro slávnostní příležitosti, úpravu pokrmů, klasické steaky, jemná žebírka, ryby pečené v popelu... Zobraziť viac
Výborná kuchárska kniha s receptami z populárnej televíznej relácie... Zobraziť viac
Krabičková dieta je fenoménem současné doby a cílem této publikace je zpřístupnit tuto dietu pro každého. Autorka jednoduchým způsobem vysvětluje základní principy úspěšnosti krabičkové diety, radí, jak vhodně ... Zobraziť viac
Stalo sa vám, že ste niekde na oslave obdivovali nádherne zdobenú tortu, skutočné umelecké dielo, a vraveli ste si, toto by som rada skúsila...? Nemusíte byť profesionálnou cukrárkou, aby výsledok bol presvedčivý... Zobraziť viac
V druhej knihe šéfkuchára Marcela Ihnačáka Zelenina, moja láska sa spolu s ním zamilujete do zeleniny. Kapitoly venované jej jednotlivým druhom presvedčia aj tých najzarytejších mäsožravcov, aby ochutnali... Zobraziť viac