Vedeli ste, že rýchle diéty patria k najčastejšie využívaným spôsobom chudnutia a tešia sa veľkej obľube? Výskumy uvádzajú, že viac ako 66 percent žien pri úprave svojej hmotnosti dodržiava krátkodobé diéty. Ide obyčajne o nulové, tekuté a jednostranné... Zobraziť viac
Prestali ste sladiť kávu, nejete chlieb ani pečivo, mastné ste vylúčili úplne, čas od času držíte hladovku a aj napriek tomu sa vám schudnúť nedarí? Urobili ste už všetko, alebo takmer všetko preto, aby ste sa zbavili nadbytočných... Zobraziť viac
Aj vy niekedy máte pocit, že všetko to, čo prežívame, čo sa na nás hrnie zo všetkých strán a čo musíme urobiť preto, lebo to jednoducho je potrebné a navyše sa to od nás očakáva, nás dostáva do bláznivého tempa, ktoré nás o veľa nádherných vecí života... Zobraziť viac
Prirodzený proces starnutia nemožno zadržať, avšak mladistvo vyzerať a žiariť pôvabmi, to môžeme dokázať. Ako? Ak si budeme správne ošetrovať svoj zovňajšok, dostatočne sa telesne i duševne uvoľníme a predovšetkým, ak sa budeme správne stravovať... Zobraziť viac
Aj vy niekedy máte pocit, že všetko to, čo prežívame, čo sa na nás hrnie zo všetkých strán a čo musíme urobiť preto, lebo to jednoducho je potrebné a navyše sa to od nás očakáva, nás dostáva do bláznivého tempa, ktoré nás o veľa nádherných vecí života... Zobraziť viac
Svadba a iné slávnostné príležitosti je nezvyčajná publikácia, ktorá nemá zastúpenie na našom trhu, i keď kníh s touto tematikou je isto viacero. Nie je len obyčajným návodom na použitie, i keď tu nájdete množstvo praktických tém k príprave svadby... Zobraziť viac
Záujem dnešného človeka získať čo najviac poznatkov, ako si udržať dobrý zdravotný stav svojho organizmu, súvisí často s vysokým pracovným nasadením, s túžbou udržať si dobrú duševnú i fyzickú výkonnosť a rovnováhu, ale i telesnú krásu a dokonalosť... Zobraziť viac
František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božskú" kuchyňu... Zobraziť viac
František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božskú" kuchyňu... Zobraziť viac
Pri prejedaní sa a nesprávnej kombinácii potravín časť jedla ostáva nestrávená, nasleduje jeho hnilobný rozklad v črevách, pričom sa vytvárajú toxíny, jedovaté látky - a to sú pôvodcovia našich chorôb... Zobraziť viac
Akosi symbolicky v čase, keď kvitne väčšina byliniek s liečivými účinkami, vychádza táto kniha o sile a pôsobnosti liečivých rastlín dopestovaných v záhradách či črepníkoch. Nielenže sú krásne, ale môžeme ich využiť v kuchyni pri príprave chutných jedál.. Zobraziť viac
Svadba a iné slávnostné príležitosti je nezvyčajná publikácia, ktorá nemá zastúpenie na našom trhu, i keď kníh s touto tematikou je isto viacero. Nie je len obyčajným návodom na použitie, i keď tu nájdete množstvo praktických tém k príprave svadby... Zobraziť viac
Pri prejedaní sa a nesprávnej kombinácii potravín časť jedla ostáva nestrávená, nasleduje jeho hnilobný rozklad v črevách, pričom sa vytvárajú toxíny, jedovaté látky - a to sú pôvodcovia našich chorôb... Zobraziť viac
František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božskú" kuchyňu... Zobraziť viac
Svadba a iné slávnostné príležitosti je nezvyčajná publikácia, ktorá nemá zastúpenie na našom trhu, i keď kníh s touto tematikou je isto viacero. Nie je len obyčajným návodom na použitie, i keď tu nájdete množstvo praktických tém k príprave svadby... Zobraziť viac
Pri prejedaní sa a nesprávnej kombinácii potravín časť jedla ostáva nestrávená, nasleduje jeho hnilobný rozklad v črevách, pričom sa vytvárajú toxíny, jedovaté látky - a to sú pôvodcovia našich chorôb... Zobraziť viac
Mnohí žijeme, ako keby sme chceli čo najskôr zomrieť. Je to daň nášmu "modernému", nie práve zdravému životnému štýlu. Sme stále pohodlnejší a jedávame omnoho viac pokrmov upravených umele, vrátane veľkého množstva tukov... Zobraziť viac
Ľudské telo je každodenne vystavené infekcii baktériami, hubami, prvokmi, vírusmi či červami. Väčšinou sa s tým vie samo vyrovnať, ale niekedy sa tieto malé beštie zahniezdia v našom organizme bez toho, že by sme o tom vedeli a vtedy môžu vyvolať veľké... Zobraziť viac
Ako mať zdravý mozog a chrániť si jeho funkčnosť v každom veku? Táto otázka trápi každého z nás. Nik nechce ostať odkázaný v starobe na starosť svojich príbuzný Zobraziť viac
Už štvrté vydanie publikácie Redukčná diéta – Ako chudnúť a nehladovať? od Kataríny Skybovej prichádza na slovenský knižný trh. Množstvo spokojných čitateľov a čitateliek tejto praktickej knižky je potvrdením... Zobraziť viac