Pri prejedaní sa a nesprávnej kombinácii potravín časť jedla ostáva nestrávená, nasleduje jeho hnilobný rozklad v črevách, pričom sa vytvárajú toxíny, jedovaté látky - a to sú pôvodcovia našich chorôb... Zobraziť viac
Táto rozsiahla a hodnotná kniha dáva podrobný návod na to, ako sa zbaviť negatívnej pliagy, ktorá sa rokmi nazbiera v našich telách. Je to návod na to, ako zmeniť svoj život úplne od základu k lepšiemu. Okrem škodlivých vplyvov na... Zobraziť viac
Autorka v knihe ponúka recepty, ktoré zodpovedajú zásadám oddelenej stravy. Ide o pestrý výber jedál, ktoré si môžete pripraviť rýchlo a z lacných a dostupných surovín aj u nás na Slovensku. Recepty sú jednoduché a každého - i náročného - stravníka... Zobraziť viac
Profesorka Katarína Horáková ako mikrobiológička, biochemička a odborníčka na potraviny v knihe vysvetľuje v čom sa väčšina slovenských čitateľov mýli pri oddelenej strave... Zobraziť viac