Radi by ste sa stravovali zdravšie, ale nechcete sa vzdať svojich obľúbených pokrmov? V našej modernej kuchárskej knihe nájdete veľa originálnych nápadov ako pridať zeleninu ku každému jedlu, a tak vyhovieť požiadavkám lekárov... Zobraziť viac
Reprezentatívna publikácia predstavuje bohatý informačný materiál doplnený množstvom fotografií známych i menej známych značiek a výrobcov vín... Zobraziť viac
Príbeh šampanského od jeho pôvodu cez výrobu, oblasť pestovania, postavenie vo svete až po rady, ako tento šumivý nápoj vychutnávať... Zobraziť viac
Farebná výpravná monografia o slovenskom vinohradníctve a vinárstve - úplne prvé tohoto rozsahu a typu - pre najširší okruh milovníkov vína práve vyšla v slovenčine... Zobraziť viac
Keď sa povie cesnak, zrejme si každý predstaví bežnú cibuľovú zeleninu. Avšak cesnak nepatrí iba do kuchyne. Jeho blahodarné účinky na organizmus potvrdzujú aj najmodernejšie vedecké štúdie. Pokiaľ vezmeme na zreteľ, že môže byť aj vynikajúcou prísadou... Zobraziť viac
Konečne je tu leto! Krehká, svieža zelenina, šťavnaté ovocie a vôňa čerstvých byliniek – nastal čas, aby ste si to všetko vychutnali všetkými zmyslami. Táto kniha ponúka... Zobraziť viac
"V tejto knižke sme najlepšie recepty, ktoré ste posielali do týždenníka Život, zoradili podľa sezónnosti. To preto, aby ste nemuseli listovať kopou kuchárskych knižiek vždy, keď dostanete chuť pripraviť sebe alebo blízkym niečo aktuálne..." Zobraziť viac
Za posledných 200 rokov prešla ľudská strava v západnom svete skutočne dramatickou zmenou. Táto výrazná zmena jedálnička má svoje počiatky v priemyselnej revolúcii. Ľudia postupne takmer prestali jesť čerstvé zelené potraviny, ovocie a zeleninu a... Zobraziť viac
Chuť, tradícia a terroir najlepšie remeselne vyrábaných syrov sveta v jednej knihe, v ktorej sa vám prihovorí aj Jamie Oliver. Zobraziť viac
Keď sa na trhu objaví množstvo rozličnej zeleniny, vynorí sa otázka: "Je to krásne, ale čo z toho uvariť?" Podľa toho, čo k tomu pridáme a čo z toho pripravíme, môžeme vytvoriť výborné studené alebo teplé predjedlá, šaláty, chuťovky pre hostí... Zobraziť viac
Nenahraditeľný sprievodca svetom lahodných chutí a vôní... Zobraziť viac
Špičkový kuchár Alfons Schuhbeck z Bavorska prezrádza, ako vyčariť klasické a tradičné omáčky. Zobraziť viac
Recepty šikovnej gazdinky. Zobraziť viac
Knedle: Žemlové knedle; Zemiakové knedle; Kysnuté knedle; Mäsové knedličky; Plnené knedle; Halušky; Ovocné knedle; ... Zobraziť viac
Nadčasový vínny šlabikár, ktorý vás zbaví predsudku, že vyznať sa vo víne je ťažké. Rozdelenie podľa 10 základných kategórií a ich opis vám podstatne... Zobraziť viac
Čo je malé, to je pekné. Môžeme doplniť: dobré, lepšie až najlepšie. V tejto knižočke nájde čitateľ viac ako 100 predpisov, ktoré ponúkajú obmenu tradičného pečenia. Netreba sa nútiť do konzumácie veľkého množstva maškŕt... Zobraziť viac
Príručka pre milovníkov vín zahŕňa: prehľad pestovateľských oblastí a slávnych európskych výrobcov červených vín, klasifikáciu a kategórie vín, odrody viniča a najslávnejšie moky... Zobraziť viac
Sprievodca najlepšími slovenskými vínami, ktoré sú na trhu v roku 2005 od renomovaného degustátora a nášho najväčšieho vinárskeho odborníka... Zobraziť viac
Táto fascinujúca knižka obsahuje recepty z rôznych kútov sveta, ktoré sú špeciálne prispôsobené domácej kuchyni. Všetky recepty sú jednoduché na prípravu a využívajú skvelé čerstvé suroviny s dôrazom na chuť a pekný vzhľad... Zobraziť viac
Ovocie a zelenina dodávajú telu dôležité vitamíny a ďalšie nenahraditeľné látky, ktoré posilňujú náš imunitný systém. Pochopiteľne, môžete ich jesť surové, no len tak chrumkať kus zeleru či petržlenu pre mnohých nie je veľmi lákavé. Ak však aj menej... Zobraziť viac