Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo... Zobraziť viac
Suši sú drobné, ručne vytvorené majstrovské chuťovky, pripravené zväčša z marinovanej ryže, čerstvých rýb a chrumkavej... Zobraziť viac
Edice: Ottova kuchárka - Agentúra Cesty - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 40 str. - ISBN: 80-7360-074-9 - Knih Zobraziť viac
Čokoláda 49,- OTTOVO - Edice: Ottova kuchařka - Ottovo nakladatelství - Jazyk: CZ - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 40 str Zobraziť viac
Napriek vzostupu vegetariánstva a rozmanitých diét mäso v najrozličnejších úpravách ostáva jednou zo základných zložiek jedálneho lístka na všetky príležitosti a na každé ročné obdobie... Zobraziť viac
Vedomie, že po skončení hektického dňa môžeme pripraviť večeru za tridsať minút, pôsobí upokojujúco. Kurča ľahko a rýchlo... Zobraziť viac
Mleté mäso je najvariabilnejšou formou mäsa. Používa sa v mnohých kuchyniach vrátane talianskej, ázijskej, indickej,... Zobraziť viac
V našich končinách znie zmienka o používaní pštrosieho mäsa v kuchyni zatiaľ exoticky, avšak o jeho prednostiach z hľadiska... Zobraziť viac
Táto kniha zo série kuchárok Recepty zo Života dáva prednosť hydine. Varené, pečené, dusené či pražené, s najrozmanitejšími... Zobraziť viac