Kompletný sprievodca svetom najlepšej whisky. Zobraziť viac
Vyše 60 najlepších receptov z celého sveta na kuchynskú úpravu obľúbenej ryby-lososa. Zobraziť viac
Autor úsmevným spôsobom rozpráva o vôni a chuti lákavých jedál a skvelých vín. Píše o ľuďoch, ich gastronomických zvyklostiach a miestnych špecialitách: tapas zo Španielska, frkacúle z Modry, skalické zázvorníky, vyprážaný netopier z Kittsee... Zobraziť viac
Ovocie a zelenina dodávajú telu dôležité vitamíny a ďalšie nenahraditeľné látky, ktoré posilňujú náš imunitný systém. Pochopiteľne, môžete ich jesť surové, no len tak chrumkať kus zeleru či petržlenu pre mnohých nie je veľmi lákavé. Ak však aj menej... Zobraziť viac
Reprezentatívna publikácia predstavuje bohatý informačný materiál doplnený množstvom fotografií známych i menej známych značiek a výrobcov vín... Zobraziť viac
V poradí tretia kniha zaujímavého rozprávania o zahraničných a domácich vínach, tak ako ich hodnotil, degustoval a napokon opísal najznámejší slovenský enológ profesor Fedor Malík. Zobraziť viac
Nadčasový vínny šlabikár, ktorý vás zbaví predsudku, že vyznať sa vo víne je ťažké. Rozdelenie podľa 10 základných kategórií a ich opis vám podstatne... Zobraziť viac
Už stáročia sa ľudia na celom svete nechávajú zviesť lahodným pokušením. Inšpiratívna kuchárska knižka Lahodná čokoláda je určená špeciálne pre domácu kuchyňu a láka... Zobraziť viac
Burgery sa pripravujú nespočetne mnohými spôsobmi. Na začiatok vám postačia najjednoduchšie veci: trocha fašírovaného mäsa, žemľa a zopár korenín. A podobne ako pri mnohých jednoduchých chutiach, ktoré sa pripravia z malého počtu prísad... Zobraziť viac
Recepty šikovnej gazdinky. Zobraziť viac
Za posledných 200 rokov prešla ľudská strava v západnom svete skutočne dramatickou zmenou. Táto výrazná zmena jedálnička má svoje počiatky v priemyselnej revolúcii. Ľudia postupne takmer prestali jesť čerstvé zelené potraviny, ovocie a zeleninu a... Zobraziť viac
Gin je v móde! V tejto inšpiratívnej knihe sa dozviete všetko, čo by ste mali vedieť o hviezde barovej scény. Zoznámite sa so vzrušujúcimi dejinami tohto kultového nápoja, spoznáte 60 zaujímavých značiek ginu zo svetových liehovarov... Zobraziť viac
Príbeh šampanského od jeho pôvodu cez výrobu, oblasť pestovania, postavenie vo svete až po rady, ako tento šumivý nápoj vychutnávať... Zobraziť viac
Čo je malé, to je pekné. Môžeme doplniť: dobré, lepšie až najlepšie. V tejto knižočke nájde čitateľ viac ako 100 predpisov, ktoré ponúkajú obmenu tradičného pečenia. Netreba sa nútiť do konzumácie veľkého množstva maškŕt... Zobraziť viac
Táto fascinujúca knižka obsahuje recepty z rôznych kútov sveta, ktoré sú špeciálne prispôsobené domácej kuchyni. Všetky recepty sú jednoduché na prípravu a využívajú skvelé čerstvé suroviny s dôrazom na chuť a pekný vzhľad... Zobraziť viac
Sprievodca najlepšími slovenskými vínami, ktoré sú na trhu v roku 2005 od renomovaného degustátora a nášho najväčšieho vinárskeho odborníka... Zobraziť viac
Predstavenie 50 slovenských vinárstiev v anglickom a slovenskom jazyku, bohatá obrazová príloha. Zobraziť viac
V knihách nájdete viac ako 1000 receptov na každú príležitosť. Nechajte sa inšpirovať a urobte niečo pre svoje zdravie. Presvedčíte sa, že smoothies sa oplatí piť každý deň. Stačí pár minú a vitamínová bomba je na svete. Zobraziť viac
Originálne vydanie Svetového atlasu vína vyšlo prvý raz v roku 1971. Od tých čias bola táto encyklopédia o víne preložená do 14 jazykov a predalo sa z nej 4 milióny výtlačkov! Ponúkame vám nové upravené a rozšírené vydanie. Zobraziť viac
V dnešnej uponáhľanej dobe je náš organizmus vystavený ťažkej skúške - nezdravá strava, toxíny v ovzduší alebo všadeprítomný... Zobraziť viac