Darčekový box obsahuje 5 kníh s tematikou zdravého varenia. Zobraziť viac
obsahu: Medovo-balzamové medailóniky Japonské hydinové ražne (yakitori) Morčacie mäso obalené slaninkou Morčacie rolky plnené syrom Citronový sumec na ražni Sviečkovica plnená slivkami... Zobraziť viac
Kniha, ktorá odštartovala revolúciu v oblasti fermentácie, plná skvelých receptov! Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám... Zobraziť viac
Po úspešnej čítanke pre hladných, gurmánov a maškrtných pridchádza autor s pokračovaním. Tentoraz predstavuje jedlá a pochutiny z celého sveta... Zobraziť viac
Obsah: Ovocný zákusok s aspikom Čokoládový ovocný rez Jahodovo-tvarohová kocka Piškóta s jahodovou penou Medový tunel s... Zobraziť viac
Z obsahu Bagel Bavorské žemle Croissant Briošky Taštičky plnené čokoládovým krémom Vankúšiky plnené slivkovým lekvárom... Zobraziť viac
Obsah: Čokoládový chlieb so sušenými višňami Banánový srnčí chrbát Koláč so sušenými marhuľami Hrnčekoý ovocný... Zobraziť viac
Bezlepkové sladké i slané pečení nemusí být žádná věda. O tom vás přesvědčí Denisa Albertová alias Glutenfree Denisa. V teoretickém úvodu se seznámíte se základními informacemi o bezlepkovém pečení i vaření. A poté se .... Zobraziť viac
Držíte v ruke knihu mojoch obľúbených receptov. Je interaktívna a vďaka QR kódom máte ku každému z receptov aj videopostup, lebo verím , že niekedy je lepšie raz vidieť ako trikrát čítať. Odporúčam knižku konzumovať takto... Zobraziť viac
Autor písal príbehy základných plodín a surovín pre časopis .týždeň. V tejto knižke je výber textov, ktoré sú o jednotlivých surovinách: rastlinných aj živočíšnych, bežných aj netradičných, európskych aj exotických, hipsterských aj klasických... Zobraziť viac
Správna oslava sa neobíde bez torty. Tá však nemusí byť tučná, chemická či presladená, lebo piecť sa dá aj zdravo. Ale bude... Zobraziť viac
Recepty od babičky s fotopostupem... Zobraziť viac
Milujete sladkosti, ale nie zákusky z cukrárne alebo priemyselne vyrábané keksy, koláče či iné sladké maškrty, ktoré predávajú v supermarketoch? Milujete aj... Zobraziť viac
Bakoňské bravčovo-šampiňónové ragú s haluškami Zeleninovo-morčací tokáň na bielom víne so pšenom Bravčovo-huboý tokáň s... Zobraziť viac
Varenie je pre mňa vášeň a hoci som len kuchár amatér, milujem toto oslovenie, lebo preklad slova „amateur“ je milovník... Zobraziť viac
Obsah: - Pomarančovo-čokoládové créme brulée - Pomarančové čokoládové guľky - Čokoláda na čierno-bielo - Horúce čokoládové sabayon - Veselý čokoládový mafin - Čokoládový mousse - Klasický čokoládový puding - Čokoládové fondue - Čokoládové... Zobraziť viac
Josef Maršálek vyzradil svá sladká tajemství a sepsal 47 skvělých receptů – nechte se vést jeho radami a inspirujte se triky, které v praxi používá. Jak rafinovaně vylepšit laskonky, žloutkové řezy či větrníčky? Do kterého zákusku... Zobraziť viac
Mladá cukrárka, ktorá sa rozhodla prezradiť všetky svoje výrobné tajomstvá a zaručene vás naučiť piecť. Lulus cukrárka je cukrárska kniha, ktorá obsahuje 59 podrobných receptov na takmer 180 stranách. Nádherné torty, macarons, ... Zobraziť viac
V nové knize Zdeňka Pohlreicha najdete vedle stovky osvědčených receptů, doplněných a upravených, také čtyřicet úplně nových senzačních jídel. Možná jste ani netušili, co všechno se dá na grilu připravit - je tu zkrátka 100 + 40 důvodů... Zobraziť viac
32 kuchárov, 64 dezertov. Unikátny projekt, jediný svojho druhu u nás, prináša profily a recepty majstrov kuchárskeho... Zobraziť viac