Špeciality na celý rok - SLOVART - Jazyk: SK - Vazba: Pevná bez přebalu matná - 288 str. - ISBN: 978-80-8085-866-7 - Kniha Zobraziť viac
Radca pri výrobe domácich klobás, jaterníc i ďalších špecialít zo zabíjačky Vám poskytne mnoho cenných rád, pokynov i predpisov pri domácom spracovaní mäsa. Zobraziť viac
Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky. Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek. Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem. Speciálně pořízené názorné fotografie... Zobraziť viac
Dijonské pirôžky s bravčovým mäsom, gruzínske pirohy, židovský kreplach, litovské virtiňaje, moskovské pelmene, grécke manti, provensalské lístkové pirôžky, zelené ravioly v paradajkovej omáčke, cappelletti s hubami a vývarom,... Zobraziť viac
Čo uvariť a ako to stihnúť čo najrýchlejšie? To sú základné otázky každej kuchárky. Veľkou pomocou pri tom býva kuchárska... Zobraziť viac
Medzi obľúbené spôsoby prípravy jedál patrí grilovanie. Veľmi často má spoločenský rozmer a stretávame sa pri ňom s priateľmi a známymi. Aby príjemné chvíle boli zároveň aj zdraviu prospešné, treba dodržiavať zásady správneho grilovania... Zobraziť viac
Nenechajte si ujsť v poradí už 32. diel najpredávanejšej a zároveň najrozsiahlejšej edície kuchárskych kníh na Slovensku. Z listov čitateľov časopisu Život sme tentoraz zostavili knižku na tému... Zobraziť viac
Najnovšia kniha Adriany Polákovej obsahuje 40 osvedčených a jednoduchých receptov nepečených dobrôt, ktorých prípravu zvládne každý... Zobraziť viac
Návrat k tradíciám, uprednostňovanie biopotravín a miestnych surovín, ale aj labužníctvo a kulinárske nadšenie vedie k tomu, že čoraz viac ľudí si pečie doma vlastný chlieb. Všetkým, ktorí sa chcú pustiť do chlebového dobrodružstva... Zobraziť viac
Burgery sa pripravujú nespočetne mnohými spôsobmi. Na začiatok vám postačia najjednoduchšie veci: trocha fašírovaného mäsa, žemľa a zopár korenín. A podobne ako pri mnohých jednoduchých chutiach, ktoré sa pripravia z malého počtu prísad... Zobraziť viac
Najlepšie recepty tradičnej kuchyne, koláče, múčniky, torty a dezerty, ktorým neodoláte. Tipy a rady na prípravu a výber... Zobraziť viac
Tapas sú chuťovky, ktoré sa s obľubou konzumujú nielen v ich domovine - Španielsku - k vínu, pivu alebo sherry. Drobné... Zobraziť viac
Veľká fareb.kuchárka Múčniky 2 - Osvedčené a nové recepty - Knižné centrum - Jazyk: SK - Vazba: Pevná bez přebalu lesklá - 112 s Zobraziť viac
Veľká domáca cukrárka od profesionálnej cukrárky Pavlíny Berzsiovej sa stane vašou priateľkou a spoločníčkou pri... Zobraziť viac
Studené jedlá sú neodmysliteľnou súčasťou rýchleho občerstvenia v našej uponáhľanej dobe, ale aj vítaná zmena pri... Zobraziť viac
Metóda prípravy jedla vo woku je v orientálnej kuchyni základná a jedinečná... Zobraziť viac
Zdravá výživa a zdravé pečenie sú súčasťou moderného životného štýlu. V druhej knihe známej blogerky a popularizátorky pečenia z kvásku, Lenky Mančíkovej, sa dozviete, ako zdravo sladiť a ktoré suroviny je vhodné použiť na... Zobraziť viac
Konzervujeme ovocie a zel. nv. - Ottovo nakladateľstvo - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 160 str. - ISBN: 978- Zobraziť viac