Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Kuchárky podľa úpravy

Našli sme 129 titulov

Nátierky a šaláty

Nátierky a šaláty

Vladimír Horecký, Zdenka Horecká, Príroda (2016)
Nátierky sú obľúbenou súčasťou studenej kuchyne, môžu sa podávať ako predjedlo alebo ľahká večera, ale aj na raňajky,...

Nátierky a šaláty sú obľúbenou súčasťou studenej kuchyne. Nátierky môžeme podávať ako predjedlo, ale aj na raňajky, olovrant alebo ľahkú večeru. Príprava týchto chutných, farebne lákavých a zároveň zdravých pochúťok nezaberie veľa času a výsledok... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
8,90€

Šaláty

Šaláty

, Ikar (2005)
Ľahká, chrumkavá a zdravá - kuchyňa šalátov prekvapuje vynikajúcimi vitamínovými bombami. Či už ako samostatné predjedlo,...

Ľahká, chrumkavá a zdravá - kuchyňa šalátov prekvapuje vynikajúcimi vitamínovými bombami. Či už ako samostatné predjedlo,... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
8,93€

Kurča + Wok + Stredomorská kuchyňa + Mexická kuchyňa

Kurča + Wok + Stredomorská kuchyňa + Mexická kuchyňa

, Slovart
Kolekcia

Kolekcia obsahuje tituly: Kurča + Wok + Stredomorská kuchyňa + Mexická kuchyňa... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
27,80€

Čokoláda

Čokoláda

, Agentúra Cesty (2006)

"Prišla som na tento svet, aby som si vychutnala život a jeho dary. Čokoláda je jedným z najväčších pokušení, aké si človek môže predstaviť..." Zobraziť viac

🍎 Vypredané
6,61€

Nátierky

Nátierky

Jana Horecká, Knižné centrum (2003)
V knihe objavíte fantastický svet všedných, ale aj exotických nátierok, ktoré vás privedú k novým pôžitkom z jedla...

V knihe objavíte fantastický svet všedných, ale aj exotických nátierok, ktoré vás privedú k novým pôžitkom z jedla... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
4,95€

Bufetový branč

Bufetový branč

Tanja Dusyová, Ikar (2009)
Rytmus súčasného života si presadil potrebu pozývať hostí a ulahodiť im lákavými zájedkami v každom dennom čase - či už pri...

Rytmus súčasného života si presadil potrebu pozývať hostí a ulahodiť im lákavými zájedkami v každom dennom čase - či už pri... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
9,90€

Malý šéfkuchár

Malý šéfkuchár

, Ikar (2012)
Kniha prináša skvelé recepty pre deti, ktoré rady varia – a maškrtia! Malí kuchári sa dozvedia, ako vyčarovať teplé syrové...

Kniha prináša skvelé recepty pre deti, ktoré rady varia – a maškrtia! Malí kuchári sa dozvedia, ako vyčarovať teplé syrové guľky, rybací burger, špagetovú omeletu, pomarančový koktail, vianočné venčeky či pečené banány... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
14,90€

Pikantné minútky

Pikantné minútky

, Príroda (2005)
Pripravili sme pre vás novú sériu malých kuchárok, ktoré obsahujú preverené a vyskúšané recepty. Príprava jednotlivých...

Pripravili sme pre vás novú sériu malých kuchárok, ktoré obsahujú preverené a vyskúšané recepty. Príprava jednotlivých... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
1,00€

Nátierky do vrecka

Nátierky do vrecka

Jana Horecká, Art Area (2005)
Kuchárska kniha do vrecka s receptami na nátierky.(105x147, str.240,TV,ČB, r.vyd.2005)

Kuchárska kniha do vrecka s receptami na nátierky.(105x147, str.240,TV,ČB, r.vyd.2005) Zobraziť viac

🍎 Vypredané
5,61€

Šaláty

Šaláty

, Ikar (2008)
Cestoviny Cestoviny sú chutné, len málokto im odolá. Pripravujú sa v najrozličnejších variáciách. V tejto knihe nájdu...

Cestoviny Cestoviny sú chutné, len málokto im odolá. Pripravujú sa v najrozličnejších variáciách. V tejto knihe nájdu... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
8,27€

Šaláty

Šaláty

, Ottovo nakladatelství (2005)
Šaláty SK CESTY - Edice: Ottova kuchárka - Agentúra Cesty - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 38 str. - ISBN: 80

Šaláty SK CESTY - Edice: Ottova kuchárka - Agentúra Cesty - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 38 str. - ISBN: 80 Zobraziť viac

🍎 Vypredané
1,96€

Dezerty

Dezerty

, Ottovo nakladatelství (2005)
Dezerty OTTOVO - Edice: Ottova kuchařka - Ottovo nakladatelství - Jazyk: CZ - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 40 str. - IS

Dezerty OTTOVO - Edice: Ottova kuchařka - Ottovo nakladatelství - Jazyk: CZ - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 40 str. - IS Zobraziť viac

🍎 Vypredané
1,36€

Bleskovky v kuchyni (kolekcia troch titulov - Večere, Múčniky a Nátierky, chuťovky, šaláty  )

Bleskovky v kuchyni (kolekcia troch titulov - Večere, Múčniky a Nátierky, chuťovky, šaláty )

Jarmila Mandžuková, Príroda
Všetky recepty do 30 minút

Kolekcia troch kníh zo série Bleskovky v kuchyni: Večere, Múčniky a Nátierky, chuťovky, šaláty! Večere: Čo si počať,... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
32,70€

Dezerty

Dezerty

, Slovart (2006)
Dezerty SK SLOVART - Edice: Moderná kuchárka - SLOVART - Jazyk: SK - Vazba: Pevná s přebalem lesklá - 304 str. - ISBN: 80-8085-2

Dezerty SK SLOVART - Edice: Moderná kuchárka - SLOVART - Jazyk: SK - Vazba: Pevná s přebalem lesklá - 304 str. - ISBN: 80-8085-2 Zobraziť viac

🍎 Vypredané
16,56€

Predjedlá a zákusky

Predjedlá a zákusky

, Ikar (2010)
Dokonalý začiatok alebo sladké finále? Táto kniha vám poskytne oboje: maškrty pred alebo po hlavnom jedle, ba dokonca celé...

Dokonalý začiatok alebo sladké finále? Táto kniha vám poskytne oboje: maškrty pred alebo po hlavnom jedle, ba dokonca celé... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
9,90€

Grilovanie a letné šaláty

Grilovanie a letné šaláty

Jacqueline Bellefontaineová, Slovart (2005)
Táto inšpiratívna kuchárska kniha obsahuje 120 receptov na grilovanie a prípravu šalátov, na ktoré človeku už pri prvom...

Táto inšpiratívna kuchárska kniha obsahuje 120 receptov na grilovanie a prípravu šalátov, na ktoré človeku už pri prvom... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
6,95€

Nové receptúry studených pokrmov a lahôdkových výrobkov

Nové receptúry studených pokrmov a lahôdkových výrobkov

Konrád Kendlík, Nová Práca (2006)
Nové receptúry studených pokr. - Nová práca - Jazyk: SK - Vazba: Pevná bez přebalu lesklá - 526 str. - ISBN: 80-88929-03-2 - Kni

Kniha obsahuje receptúry na tradičné spracovanie surovín, ale aj receptúry s využitím nových dostupných surovín a technológií. Zobraziť viac

🍎 Vypredané
20,41€

Mleté mäso

Mleté mäso

Klasické i úplne nové recepty na každú príležitosť. Mleté mäso na rôzne spôsoby - pestré recepty na rafinované aj... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
7,99€

Ako nakupovať a spracovávať mäso

Ako nakupovať a spracovávať mäso

, BURDA Media 2000 (2015)
Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal...

Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú kuchyňu. Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
9,49€

Weber - Grilovanie, Steaky

Weber - Grilovanie, Steaky

Jamie Purviance, Príroda (2016)
Odborníci sa domnievajú, že ľudská civilizácia sa začala pred stovkami tisíc rokov, keď si naši predkovia po prvý raz...

Odborníci sa domnievajú, že ľudská civilizácia sa začala pred stovkami tisíc rokov, keď si naši predkovia po prvý raz opiekli mäso na ohni. Dnes si už len ťažko vieme predstaviť, aké tuhé muselo byť vtedy mäso v porovnaní s dnešnými šťavnatými... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
11,90€