Dva roky po úspešnom debute MOJE JEDLO pripravil Martin Pyco Rausch druhú zbierku vegetariánskych receptov. Naďalej neopúšťa... Zobraziť viac
Pokračovanie úspešnej kuchárskej série MOJE JEDLO je plné praktických rád, inšpirácií a receptov pre celý rok. Kniha “ŠTYRI ROČNÉ OBDOBIA” je rozdelená do štyroch farebných kapitol, ktoré otvára rozhovor s odborníkom a ponúka desiatky receptov podľa... Zobraziť viac
Chcete variť zdravo a rýchlo? Neustále premýšľate, čo zdravé budete variť, aby to netrvalo dlho? Práve pre Vás sme pripravili jedinečnú kuchárku so 60 zdravými receptami na zdravé jedlá, ktoré si pripravíte jednoducho a do 30 minút. Napísalo... Zobraziť viac
Šéfkuchár Marcel Ihnačák vás v tejto knihe presvedčí, že hostina nemusí znamenať iba veľkú slávnosť či hody. Dokonalú hostinu si so svojimi blízkymi a priateľmi môžete vychutnať kedykoľvek. Budú ňou aj spoločné raňajky, obed či večera... Zobraziť viac
Varenie je pre mňa vášeň a hoci som len kuchár amatér, milujem toto oslovenie, lebo preklad slova „amateur“ je milovník... Zobraziť viac
Gabo Kocák pôsobí v európskej gastronómii už 16 rokov.Vypracoval sa z pomocníka v bavorskej reštaurácii na kuchára v reštauráciách ocenených Michelinskými hviezdami... Zobraziť viac
Knižný kuchársky debut finalistky česko-slovenského Masterchefa, Michaely Králikovej, vytúžená prvá kuchárska kniha. Už názov prezrádza, že ide o výber Miškiných obľúbených receptov, kde pre nás vybrala dokopy 119 kreatívnych predjedál, polievok... Zobraziť viac
Receptár LULUS – Napíšte si vlastnú cukrárku Receptár Lulus je zápisník, do ktorého si môžete zapisovať všetky nápady, rady a dobré recepty zo svojho okolia. Je farebný, nápaditý a prehľadný, aby bol vaším spoľahlivým spoločníkom.... Zobraziť viac
Vypestovali ste krásnu zeleninu, ale sklamala vás jej chuť? Botanik a úspešný autor kníh o záhradkárstve James Wong prináša vedecky podložené postupy vhodné aj pre začiatočníkov, ktorými môžete ovplyvniť kvalitu svojej úrody... Zobraziť viac
Autorka Petra Palevičová. herečka, speváčka a moderátorka, ktorú preslávila najmä relácia Súdna sieň TV JOJ, Ochrancovia či rozprávka Orest z rodu čarodejníkov. Pôsobila aj ako redaktorka a novinárka pre rôzne vydavateľstvá... Zobraziť viac
Voňavá a chrumkavá publikácia s názvom “FOOD BLOG SLOVAKIA” na viac ako 270 stranách predstavuje 37 slovenských... Zobraziť viac
Kniha Do poslednej omrvinky je určená pre nadšencov udržateľného životného štýlu, aj pre všetkých, ktorí sa s touto témou stretávajú po prvýkrát. Poteší gurmánov a zástancov náročnejšej gastronómie... Zobraziť viac
Známa foodblogerka Angie Bakes prináša na svojom blogu sladké recepty pre každého, kto rád pečie, už viac ako 3 roky. Teraz si môžete vychutnať jej lahodné nápady aj v... Zobraziť viac
Po úspechu prvej knihy Napečené s láskou sa Adriana Poláková s láskou pustila do prípravy dvojky. Naďalej usilovne piekla, skúšala nové recepty, miešala ingrediencie, obmieňala postupy až z nich vybrala top 30, ktoré tvoria obsah tejto... Zobraziť viac
Tieto torty s motívmi sú kreatívne a jedinečné, vtipné a trendy – sú jednoducho „in“. Je to svet cake dizajnérky a blogerky Crazy Backnoé! Kreácie Stefanie Noé potešia každého – vyzerajú úžasne a chutia priam božsky. V knihe vám predstaví základy pečenia Zobraziť viac
Pečieme s Jožkou a Tescomou SK - Neografia - Jazyk: SK - Vazba: Pevná bez přebalu lesklá - 184 str. - ISBN: 80-88892-58-9 - Knih Zobraziť viac
"Martin Pyco Rausch, známy predovšetkým ako moderátor a hudobný dramaturg, patrí k vášnivým kulinárom. Vyštudoval Hotelovú... Zobraziť viac
Martina Pintérová-Bezáková patrí medzi slovenské top foodblogerky a neznáma nie je ani divákom jojkárskeho Dobrého rána. Vo svojej prvej knihe prichádza na knižný trh s viac než 80 sladkými receptami. Publikácia by sa dala nazvať aj štýlovou... Zobraziť viac
Kniha mladého slovenského kuchára Marcela Ihnačáka, bývalého spolupracovníka Jamieho Olivera v jeho reštaurácii Fifteen, známeho aj z relácie Teleráno, je venovaná všetkým, pretože jesť musí každý... Zobraziť viac
Tretí diel úspešnej kuchárskej knihy s Kamilou Magálovou. Recepty v knihe sú delené na recepty Kamily Magálovej, Pavla Pospíšila, hostí a profesionálnych kuchárov. Ku každému receptu je priradená fotografia jedla a taktiež fotografia známych osobností, kt Zobraziť viac