Moderná a tradičná, autentická thajská kuchárka. Rôznorodá zmes chutí, vône a pestrosti na tanieri, Vás poblázni natoľko, že si budete chcieť kúsok Thajska priniesť domov. Recepty, ktoré poznáte nie len z dovolenky, sú ideálne .... Zobraziť viac
Knedľa je národným jedlom mnohých národov. Môže byť malá ako čerešňa, veľká ako lopta, guľatá, podlhovastá, a dokonca stlačená ako placka. Bola jedlom chudobných, dodnes je pokrmom každodenným, nenáročným na prípravu, ale je aj pokrmom sviatočným... Zobraziť viac
Táto kniha sa vo svojom úvode zaoberá základnými pravidlami zdravého stravovania. Nájdete v nej klasické jedlá talianskej kuchyne a recepty na báze tradičných i menej známych obilnín a najrôznejších druhov zeleniny vrátane predjedál, omáčok, pizze i... Zobraziť viac
Populárne recepty z edície mini kuchárskych kníh... Zobraziť viac
– Voňavá a chrumkavá publikácia s názvom “FOOD BLOG SLOVAKIA” na viac ako 270 stranách predstavuje 37 slovenských foodblogerov, pre ktorých jedlo a kvalita kráčajú ruka v ruke. Kniha okrem pohľadu do zákulisia domácich foodblogerov a gastrofreakov... Zobraziť viac
„Vidieť Neapol a zomrieť,“ napísal Goethe. Katherine Wilsonovová s ním nesúhlasí: „Ja som uvidela Neapol a začala som žiť!“ Mladá Američanka, čerstvá absolventka univerzity, šla pôvodne do Talianska na trojmesačnú stáž na americký konzulát... Zobraziť viac
Viac ako 90 najlepších receptov z čínskej kuchyne. Zobraziť viac
Táto kniha ponúka pestrý výber vyskúšaných receptov, pričom sú v nej zohľadnené najnovšie poznatky o modernom stravovaní. Veríme, že kniha zaujme všetky generácie... Zobraziť viac
Kuchárka obsahuje predjedlá, polievky, hlavné jedlá, múčniky, sviatočné jedlá, stolovanie, praktické rady... Zobraziť viac
Vajcia, čili, cícer, plody mora, paprika, ryža - španielska kuchyňa je pestrá a nápaditá... Zobraziť viac
Takmer 1000 vyskúšaných receptov našej i medzinárodnej kuchyne. S touto knihou si v kuchyni poradia tak začínajúce i skúsené gazdinky, ako aj muži. Zobraziť viac
Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku... Zobraziť viac
Výpravný a bohato ilustrovaný kulinárny cestopis, ktorý sa zameriava nielen na tradičné recepty talianskej kuchyne, ale aj na mnohé fakty z kulinárskej histórie tejto stredomorskej krajiny. Zobraziť viac
Taliansko je domovom veľmi starej a dnes opäť veľmi obľúbenej a uznávanej prírodnej kuchyne, ktorá poskytuje človeku lahodnú vôňu čerstvej zeleniny, pôžitok z pečeného alebo grilovaného mäsa či rýb, nenahraditeľnú chuť cestovín a zeleného olivového oleja. Zobraziť viac
V tejto knihe nájdete pravé talianske recepty, vrátane potrebných surovín. Nasleduje podrobný opis na prípravu, sprevádzaný fotografiami. Na konci knihy nájdete aj slovníček pojmov. Zobraziť viac
Takmer 1000 vyskúšaných receptov našej i medzinárodnej kuchyne. S touto knihou si v kuchyni poradia tak začínajúce i skúsené gazdinky, ako aj muži. Zobraziť viac
Kniha ponúka recepty na tradičné, ale aj iné recepty, ktoré sa postupne udomácnili v našej kuchyni. Nájdete v nej recepty na klasické kapustové, mäsové... Zobraziť viac
Henri, charizmatický majiteľ reštaurácie, bol odjakživa proti tomu, aby sa jeho syn Julien stal kuchárom. Keď upadne do kómy, Juliena posadne jediný cieľ: nájsť zápisník, kde boli zapísané otcove recepty... Zobraziť viac
Slovegán 2 je pokračovaním prvej slovenskej vegánskej kuchárky. Podobne ako prvá časť, aj táto obsahuje 78 tradičných slovenských receptov v netradičnej vegánskej verzii. V šiestich kapitolách tak krásne dopĺňa a rozširuje zbierku veganizovaných receptov. Zobraziť viac
Hlavná predstaviteľka príbehu bestsellera Sushi v dushi prichádza na trh s tými najchutnejšími jedlami z Japonska. Presvedčte sa, že Japonci nejedia len suši. Majte pleť hladkú ako Japonky! Žite zdravo a dlho! Zobraziť viac