Takmer 1000 vyskúšaných receptov našej i medzinárodnej kuchyne. S touto knihou si v kuchyni poradia tak začínajúce i skúsené gazdinky, ako aj muži. Zobraziť viac
Prvým jedlom, čo autorka Oľga Vinczeová v Grécku ochutnala, bola známa špecialita pasticio. Sú to zapečené makaróny s bolonskou omáčkou a s bešamelom. Dajú sa pripraviť zo surovín, ktoré bežne dostať na Slovensku... Zobraziť viac
Henri, charizmatický majiteľ reštaurácie, bol odjakživa proti tomu, aby sa jeho syn Julien stal kuchárom. Keď upadne do kómy, Juliena posadne jediný cieľ: nájsť zápisník, kde boli zapísané otcove recepty... Zobraziť viac
Nie je snáď bohatšej a výživnejšej kuchyne ako tej slovenskej. Počas dlhých rokov dokázala poskytovať našim predkom všetky látky potrebné pre zdravé... Zobraziť viac
Knižka je venovaná receptom na prípravu jedál z čínskej kuchyne, ktorá aj u nás získala mimoriadnu popularitu a obľúbenosť svojou pestrosťou a exotickosťou... Zobraziť viac
Kniha ponúka recepty na tradičné, ale aj iné recepty, ktoré sa postupne udomácnili v našej kuchyni. Nájdete v nej recepty na klasické kapustové, mäsové... Zobraziť viac
Takmer 1000 vyskúšaných receptov našej i medzinárodnej kuchyne. S touto knihou si v kuchyni poradia tak začínajúce i skúsené gazdinky, ako aj muži. Zobraziť viac
Kuchárka obsahuje predjedlá, polievky, hlavné jedlá, múčniky, sviatočné jedlá, stolovanie, praktické rady... Zobraziť viac
Taliansko je domovom veľmi starej a dnes opäť veľmi obľúbenej a uznávanej prírodnej kuchyne, ktorá poskytuje človeku lahodnú vôňu čerstvej zeleniny, pôžitok z pečeného alebo grilovaného mäsa či rýb, nenahraditeľnú chuť cestovín a zeleného olivového oleja. Zobraziť viac
Viac ako 90 najlepších receptov z čínskej kuchyne. Zobraziť viac
V tejto knihe nájdete pravé talianske recepty, vrátane potrebných surovín. Nasleduje podrobný opis na prípravu, sprevádzaný fotografiami. Na konci knihy nájdete aj slovníček pojmov. Zobraziť viac
Vajcia, čili, cícer, plody mora, paprika, ryža - španielska kuchyňa je pestrá a nápaditá... Zobraziť viac
Vydajte sa s nami na malú kulinársku cestu Stredomorím a nechajte sa očariť pestrými jedlami mnohotvárnych národných kuchyň... Zobraziť viac
Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku... Zobraziť viac
Gastronomické srdce Nigelly Lawsonovej patrí Taliansku! V tejto knihe ponúka 120 receptov, ktoré sú oslavou čerstvého, chutného a nenáročného jedla. Jednoduchosť, priamočiarosť a príťažlivosť talianskej kuchyne tu predstavuje vlastným neodolateľným... Zobraziť viac
Dijonské pirôžky s bravčovým mäsom, gruzínske pirohy, židovský kreplach, litovské virtiňaje, moskovské pelmene, grécke manti, provensalské lístkové pirôžky, zelené ravioly v paradajkovej omáčke, cappelletti s hubami a vývarom,... Zobraziť viac
Malebné zátišia Turčianskej záhradky, čriepky zaujímavej histórie z kraja olejkárov a šafraníkov, originálne tradície vyšperkované vtipom a ľudovou múdrosťou, storočiami overené recepty - to je obsahom tejto zaujímavej knihy. Zobraziť viac
Nádherná výpravná kniha s množstvom farebných fotografií ponúka popri kulinárskom zážitku aj zážitok kultúrny... Zobraziť viac
Najmenšie veľhory sveta sú nielen pokladnicou unikátnych prírodných skvostov, ale aj dejiskom strhujúcich ľudských príbehov. Pred vyše 140 rokmi sa vďaka Košicko-bohumínskej železnici otvorili svetu, vyrástli tatranské osady, desiatky hotelov a sanatórií. Zobraziť viac