<i>Kalorické Tabulky </i>se nyní z virtuálního prostoru dostávají i do světa ryze fyzického, a to v podobě knihy, která je pro zkušené KT uživatele příjemnou třešničkou na dortu, a pro začínající či neznalé je pozvánkou do světa vyváženého stravování... Zobraziť viac
Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny, z vajec a húb... Zobraziť viac
Obsah: Fazľlový guláš Zeleninovo-šafránová rybacia polievka Estragónová ragú polievka Zeleninová polievka s morčacími... Zobraziť viac
Kniha Sladkosti, od ktorých sa nepriberá 2 obsahuje 36 nových receptov na koláče, torty, dezerty aj rýchle maškrty, ktoré zvládne každá žena, aj začiatočníčka... Zobraziť viac
Obsah: Pečené husacie stehno Pečený bažant s jablkami Teľacie kolienko na spôsob pani pekárky Perlička na bielom... Zobraziť viac
Obsah: Syrové pagáče Zemiakové pagáče Tvarohové pagáče Maslové pagáče Pagáče so semiačkami Pagáče s... Zobraziť viac
Keď autorka tejto knihy objavila stravovacie zásady svätej Hildegardy z Bingenu, pohrúžila sa do života tejto fascinujúcej osobnosti. Čo má táto žena z 12. storočia spoločné s 21. storočím a čo nám môže... Zobraziť viac
Profesionálny kuchár s originálnym zmyslom pre humor, Joshua Weissman, vám svojou jedinečnou knihou Varenie bez výhovoriek odovzdá jednoduché, ale pravdivé posolstvo: Pripraviť skvelé jedlo nejaký čas trvá. Hoci väčšina z nás preferuje Zobraziť viac
Prevezmite kontrolu nad svojím zdravím, vychutnajte si lahodné jedlá, ktoré potešia chuť a robia zázraky pri liečbe cukrovky. Práve stravovanie je totiž pri liečbe cukrovky základom... Zobraziť viac
Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak... Zobraziť viac
Ak už neviete, čo navariť cez týždeň na večeru, alebo vám chýba pár overených sviatočných receptov, ktoré budú hitmi pre všetkých jedákov za stolom, Monika vám ukáže, ako jednoducho na to. V tejto knihe nájdete recepty na rýchle... Zobraziť viac
Kuchárska kniha známej cukrárky, s ktorou sa stanete hviezdou kuchyne. Moja sladká výzva - to je 51 lahodných receptov + 61 tipov na pečenie. Až 170 strán plných receptov, ktoré milujem od detstva, ale aj trendových sladkostí... Zobraziť viac
ZOSTAŇ ZDRAVÁ A FIT! Keďže nám mnoho žien písalo, že sa im vďaka našej najpredávanejšej knihe Štíhlo, zdravo a chutne vydanej v roku 2020 podarilo schudnúť, rozhodli sme s vydať jej druhú časť, aby ste mali dostatok inšpirácií na celodenné stravovanie... Zobraziť viac
Čo je histamínová intolerancia (HIT) a ako sa s ňou popasovať zistíte v novej kuchárskej knihe, ktorá obsahuje okrem cenných rád zo života histaminičky, 83 nízkohistamínových receptov, vhodných aj pre mnohých iných potravinových alergikov. Kniha obsahuje odborný úvod českej blogerky známej pod pseudonymom Histamínová Kašulka, ktorá sa HIT venuje už niekoľko rokov, má bohaté skúsenosti, keďže je sama tiež histaminičkou a ktorej texty často citujú aj zahraniční autori a blogeri zaoberajúci sa touto diagnózou. Recepty sú rozdelené do 11 kapitol a okrem zoznamu ingrediencií a popisu sú obohatené o rôzne poznámky týkajúce sa HIT, tipy navyše či alternatívy pri iných alergiách. Piktogramy vám tiež naznačia, či je recept vhodný pri vašom druhu alergie resp. intolerancie. Zobraziť viac
Každý ocení radu, ako začať prikrmovať svoje dieťa a zároveň nasýtiť rodinu prípravou rovnakého jedla za menej než 30 minút. Rozlúčte sa s varením niekoľkých jedál denne a prípravou špeciálnych miniporcií pre bábätko, ďalšieho jedla pre staršie... Zobraziť viac
Prekvapte svojho psíka a upečte mu lahodné odmeny a zdravé pochúťky! Čerešničkou na torte sú originálne formičky na cesto, vďaka ktorým budú psie pochúťky naozaj unikátne... Zobraziť viac
21 kapitol v rozmanitých príchutiach a 11 sladkých receptov s vlastnými príbehmi, zaujímavosti, slovník bohémky a neobyčajné fotografie, to sú ingrediencie tohto výnimočného zákusku pre ženskú dušu ... Zobraziť viac
Nechcete trávit příliš mnoho času v kuchyni u plotny? Naučte se vařit pomocí remosky. Remoska je přenosná elektrická trouba, která nahradí pánev, hrnec i toustovač. V oblíbené kuchařce Vaříme v remosce (vychází již v 6. vydání) najdete jak... Zobraziť viac
Pekařina je staré voňavé řemeslo, které dnes s radostí opět objevujeme. Ponořte se do světa domácího pečení a s ním spojených tradic. Upečte si kváskové pečivo v troubě, domácí pekárně či v remosce. Autorky pro vás s láskou připravily knihu plnou... Zobraziť viac
Keď novinár Bas Kast vo svojich štyridsiatich rokoch skolaboval s bolesťami na hrudníku, vynorila sa pred ním existenčná otázka: Zruinoval si zdravie nezdravou stravou (Junkfood) bez akejkoľvek hodnoty?... Zobraziť viac