Priznajme si, že dnešná rýchla doba praje jedlu, ktoré sľubuje dlhú trvanlivosť, je lacné a má výraznú chuť. To všetko sa dá dosiahnuť iba pomocou chemických prísad, ktoré však neprospievajú nášmu zdraviu. Ak sa chcete... Zobraziť viac
Dr. Igor Bukovský po veľmi úspešnom uvedení svojho najväčšieho knižného projektu „Návod na prežitie pre bejby – Hneď to bude, Anjelik“ (2011) pripravil nové, doplnené vydanie svojho najznámejšieho bestselleru „Návod na prežitie pre muža“... Zobraziť viac
Tieto knihy sú určené všetkým, ktorí si chcú pripraviť rýchle a jednoduché, ale pritom zdravé jedlá. Obsahujú aj mnoho receptov vhodných pre vegetariánov alebo vegánov. Zobraziť viac
Recepty z opátstiev a kláštorov. Bylinkové čaje a prírodné liečivé prostriedky na príjemnú liečbu "menších bolestí a ťažkostí". Zobraziť viac
SHRED je revolučný stravovací plán kombinujúci viacero stratégií s cieľom pomôcť užívateľom schudnúť, zvýšiť si sebaistotu a zlepšiť celkovú pohodu. Na rozdiel od mnohých iných programov zameraných len na počet kilogramov... Zobraziť viac
Sprievodca tvojimi úlohami a snami, pomocou ktorých budeš prekonávať 366 dní trvajúcu cestu za krajším a ZDRAVŠÍM JA! Zobraziť viac
Jedinečná kniha zdravých a chutných dezertov. Obsahuje recepty bez klasickej múky a bez klasického cukru, ktoré sú vhodné pre ľudí trpiacich intoleranciou alebo alergiou na lepok, pre všetkých, ktorí si chcú udržať štíhlu líniu... Zobraziť viac
Rýchlo, tvorivo a typicky po taliansky... Zobraziť viac
Dobré jedlo nemusí byť zložité a náročné. Presvedčí vás o tom aj naša vynikajúca kuchárka. . Každý recept dopĺňa farebná fotografia hotového jedla a prehľadný postup na jeho prípravu. Kniha obsahuje recepty na každú príležitosť... Zobraziť viac
Je tu ďalšia kuchárka z dielne Jeme zdravo! Tentoraz sme sa zamerali na sezónne suroviny, ktoré k nám nemusia cestovať cez polovicu zemegule. Pre každé ročné obdobie sme vybrali suroviny z našich končín a pripravili z nich výborné a zdravé recepty... Zobraziť viac
Iste ste čítali Štíhlu potvoru a úplne vám zmenila život. Teraz si kladiete otázku: Čo variť a piecť, aby to bolo chutné, dobré, ale pritom zdravé? ... Zobraziť viac
Aj zdravá strava môže byť chutná a oku lahodiaca. Jedlo pripravené a prijímané s láskou, radosťou a vášňou zvýši vaše vibrácie a budete sa po ňom cítiť skvele. Navyše, každý organizmus je individuálny, a preto by sme sa mali naučiť počúvať a rozpoznávať.. Zobraziť viac
Sto fejtónov o víne od popredného slovenského enológa, znalca domácich a svetových vín. Autor opisuje svoje vinárske a gurmánske zážitky a dáva vzácne rady, aké víno piť k akému jedlu, pri akých príležitostiach aké víno podávať... Zobraziť viac
Neodolateľné minikoláčiky na oslavy, drobné zákusky vhodné aj ako darčeky, bleskovo hotové dezerty – sladké pochúťky, ktoré potešia všetky maškrtné jazýčky. Pripravte si malé, dokonale tvarované sladkosti podľa našich receptov na cupcaky... Zobraziť viac
Knida dobrých receptov Zobraziť viac
Kniha má 2 začiatky - z jednej aj druhej strany. Môžete si vybrať či začnete čítaním o víne alebo dobrými receptami na zaujímavé jedlá. Zobraziť viac
Netreba sa čudovať, ak sa vám v záplave zmätočných informácií a rozporuplných rád nepodarí schudnúť alebo si udržať dosiahnutú hmotnosť. Ak sa však vaším poradcom a osobným trénerom stane Bob Harper, tréner superhviezd... Zobraziť viac
Tepelná úprava pokrmov priamym ohňom, v žiarovisku, na kameni či otočnom systéme, je technickou skúsenosťou a nezriedka tajomstvom obľúbených kuchárov. Kniha, ktorá obsahuje veľké množstvo fotografií je názornou pozvánkou do sveta kulinárskych praktík. Zobraziť viac
Jamie Oliver začal variť v krčme svojich rodičov, keď mal osem rokov. Pracovať s nositeľmi mnohých významných mien britského kulinárskeho umenia, ako napríklad Antonio Carluccio, Rose Grayová a Ruth Rogersová v River Café. Zobraziť viac
V poradí už piaty knižný súhrn najobľúbenejších receptov uverejňovaných týždenníkom ŽIVOT. Zobraziť viac