Pestro a zdravšie je unikátna kuchárska kniha až so 180 receptami v pevnej väzbe a pekným veľkým rozmerom. Je pokračovaním 1. úspešnej kuchárskej knihy autorky, ktorá je zakladateľka projektu Jeme zdravo. Osloví vás množstvo a skladba receptov od... Zobraziť viac
Doprajte si rafinované zákusky a iné sladké či slané potešenia! Vyše 300 receptov na viac ako 800 stranách, podrobná škola pečenia pre všetky druhy cesta, každý recept s brilantnými celostránkovými farebnými fotografiami... Zobraziť viac
V poradí už piaty knižný súhrn najobľúbenejších receptov uverejňovaných týždenníkom ŽIVOT. Zobraziť viac
Tretí knižný súhrn najobľúbenejších receptov uverejňovaných týždenníkom ŽIVOT. Zobraziť viac
Sprievodca najlepšími slovenskými vínami na trhu v roku 2009 od renomovaného degustátora a odborníka Fedora Malíka. Autor predstavuje 40 najlepších slovenských výrobcov vín a udeľuje ocenenia stovke vynikajúcich vín z ročníka 2008... Zobraziť viac
Každá krajina má svoje chute. V tejto knihe môžete nájsť recepty a príbehy diplomatov z 27 štátov sveta. Ambasádorov časom preložia na novú diplomatickú misiu, ale jedlá, ktoré počas prípravy tejto kuchárky s nami uvarili, zostanú, ... Zobraziť viac
Jedná se o odbornou lékařskou publikaci věnovanou problému obezity a diabetu. Na publikaci se autorsky podíleli i odborníci z Česka, některé kapitoly jsou tedy slovensky, jiné česky. V české a slovenské odborné literatuře je to... Zobraziť viac
Každý môže žiť zdravšie ako si myslím a nemusí sa preto vzdávať ani sladkých dobrôt. Zobraziť viac
Úžasné rýchle jedlá, vynachádzavé zjednodušenia, nápady šetriace čas, zábava bez námahy a jednoduché chutné pokrmy. Nigella predstavuje novú generáciu fast foodu... Zobraziť viac
Postava Zbojníka Globina na obálke charakterizuje v skratke všetko, o čom je kniha Miroslava Spišiaka. Autor vstúpil na Slovensku aj v Česku do povedomia verejnosti odhaľovaním nečestných praktík výrobcov a predajcov potravín... Zobraziť viac
Ďakujem vám, že ste otvorili moju prvú knihu s obľúbenými receptami. Nájdete v nej recepty, ktoré takmer každý z nás pozná celý život. Chute a vône, ktoré nám asociujú našu rodinu, starú mamu, detstvo, deda, ktorý vedel variť tie najlepšie halušky... Zobraziť viac
V tejto rozmerom malej, ale obsahom veľkej kuchárskej knižke nájdete až 120 receptov na prípravu cestovín z celého sveta. Zobraziť viac
Už stáročia sa ľudia na celom svete nechávajú zviesť lahodným pokušením. Inšpiratívna kuchárska knižka Lahodná čokoláda je určená špeciálne pre domácu kuchyňu a láka... Zobraziť viac
Tak ako vplyv okolitých, ale aj vzdialených kuchýň zasahuje k nám, naše špeciality veľmi radi ochutnávajú zahraniční turisti. Veď kde inde by si pochutnali na preslávenej pečenej husacine, živánskej pečienke, bryndzových haluškách...? Zobraziť viac
Sprievodca najlepšími slovenskými vínami na trhu v roku 2008 od renomovaného degustátora a odborníka Fedora Malíka. Autor predstavuje 40 najlepších slovenských výrobcov vín a udeľuje ocenenia stovke vynikajúcich vín z ročníka 2007... Zobraziť viac
Kniha pozostáva z 2 časí. Prvá časť popisuje najrozličnejšie zdravotné ťažkosti a odporúčania, ako ich riešiť v duchu klasickej medicíny... Zobraziť viac
Je tu ďalšia kuchárka z dielne Jeme zdravo! Tentoraz sme sa zamerali na sezónne suroviny, ktoré k nám nemusia cestovať cez polovicu zemegule. Pre každé ročné obdobie sme vybrali suroviny z našich končín a pripravili z nich výborné a zdravé recepty... Zobraziť viac
Prvá kniha s výberom Vašich najobľúbenejších receptov v novom dizajne! Viac ako stovka receptov je prehľadne rozdelená do 11 kategórií. Na vybraných ukážkach môžete vidieť, že sme pre Vás doplnili energetické hodnoty receptov a tiež informácie o... Zobraziť viac
Diéta 5 : 2 už ovládla celý svet. Oproti ostatným diétam má výhodu v tom, že obmedzovať sa budete iba 2 dni v týždni. Ak prijmete v tieto dni iba 500 alebo 600 kalórií, schudnete a budete sa cítiť úžasne. Zvyšok týždňa sa môžete stravovať normálne,... Zobraziť viac
Fanúšikom nákypov i tým, čo sa nimi ešte len chcú stať, ponúka táto kniha 80 lahodných jedál - od tradičných zapekaných zemiakov až po nadýchnuté, kypré soufflé... Zobraziť viac