V knihe nájdete viac než 150 originálnych, zdravých a chutných receptov. Jedlá sú zostavené z bežne dostupných surovín vďaka čomu ich prípravu zvládne hravo každý. Kniha vám priblíži svet zdravého stravovania, naučí vás pripravovať si svieže... Zobraziť viac
Talianska kuchyňa je bez cestovín nepredstaviteľná – to vie asi každý. Táto rozsiahla, nádherne ilustrovaná kuchárska kniha nám predstaví štyristo tradičných talianskych receptov svetoznámych cestovín pasta s chutnými ragú a omáčkami, aromatickou... Zobraziť viac
Docent Milan Sedliak je človek, ktorý sa dlhé roky venuje telu a výžive a o často nepríjemných či nezáživných témach vie rozprávať zrozumiteľne a zaujímavo. Kniha je návodom, ako žiť zdravšie v dobe prebytku, na ktorý sa naše telá nestihli adaptovať... Zobraziť viac
Táto vynikajúca kuchárska kniha obsahuje veľa receptov na zdravú a jednoduchú prípravu jedál, tentoraz bezlepkových, a to od pečiva cez rozličné placky, palacinky, halušky, pizze a... Zobraziť viac
14-dňový plán jedla vám pomôže adaptovať sa na diétu s ľahkými raňajkami, obedmi, večerami a niečím na zahryznutie. Vrátane nákupného zoznamu! Celkovo 75 zaujímavých, ale jednoduchých receptov, je tak chutných, že vám... Zobraziť viac
Mladá cukrárka, ktorá sa rozhodla prezradiť všetky svoje výrobné tajomstvá a zaručene vás naučiť piecť. Lulus cukrárka je cukrárska kniha, ktorá obsahuje 59 podrobných receptov na takmer 180 stranách. Nádherné torty, macarons, ... Zobraziť viac
Ako bylinky poznávať, zbierať, spracovávať, uschovávať a potom aj používať – toto všetko sa dozviete v knihe Babičkine nové bylinky. Sú v nej usporiadané celoživotné skúsenosti a recepty známej bylinkárky, ktoré inde nenájdete... Zobraziť viac
Ako schudnúť a zlepšiť si zdravie? Vďaka malým, postupným zmenám v stravovacích návykoch môžete ovplyvniť svoje zdravie aj váhu v akomkoľvek veku. Táto príručka je preto venovaná ženám po 50-ke, ktoré chcú lepšie spoznať samy seba... Zobraziť viac
Všetko o príprave grilovaných jedál v kuchyni a záhrade Zobraziť viac
Kniha obsahuje 28-dňový program, a ukážkový program na mesačné stravovanie podľa semafóru, tiež ukážku toho, ako si môžete zo zdravých jedál pripraviť napríklad vianočnú tabuľu... Zobraziť viac
Máte radi vlastnoručne pripravené múčniky, ale dokáže vás odradiť zdĺhavá príprava a komplikované váženie surovín? Máme pre vás geniálne riešenie. Je ním úplne... Zobraziť viac
Gabo Kocák pôsobí v európskej gastronómii už 16 rokov.Vypracoval sa z pomocníka v bavorskej reštaurácii na kuchára v reštauráciách ocenených Michelinskými hviezdami... Zobraziť viac
Nezlyhávajúci a jednoduchý stravovací plán „kolujúcich kalórií“ bez získavania tukových záhybov, určený na naštartovanie vášho metabolizmu, stimulovanie straty hmotnosti, spevnenie tela a udržanie kondície potrebnej pre život... Zobraziť viac
Praktická kuchárska kniha plná receptov na rýchle a zdravé jedlá pre deti. Špeciálne určená rodičom detí vekovej kategórie od narodenia do 6 rokov, ale aj rodičom, ktorí tehotenstvo ešte iba plánujú... Zobraziť viac
Medzi overenými čitateľskými dobrotami si svoje nájdu milovníci tort, kysnutých koláčov či drobného pečiva. Okrem klasických, na plechu pečených múčnikov, ponúka knižka pre gazdinky aj pestrú zmes sladkostí, pri ktorých rúru ani netreba zapínať. Zobraziť viac
Autor úsmevným spôsobom rozpráva o vôni a chuti lákavých jedál a skvelých vín. Píše o ľuďoch, ich gastronomických... Zobraziť viac
Stovka receptov Liz Franklinovej na slané aj sladké jedlá má dve prednosti: je výberom tých najlepších chutí z piatich kontinentov a jedlá (áno, aj polievky) pripravíte jednoducho na plechu alebo v pekáči.... Zobraziť viac
Čo ľudia pili? Koľko pili? A prečo? Mark Forsyth putuje v čase a rozpráva príbeh o tom, že alkohol bol súčasťou každej civilizácie... a s ním aj opitosť. V niektorých kultúrach bolo pitie spojené s náboženstvom, inde so sexualitou, bolo povinnosťou... Zobraziť viac
Napriek tomu, že sme obklopení množstvom inšpirácií zo zahraničných kuchýň, rokmi overené recepty a rady našich babičiek nesmú zapadnúť prachom. Spoznajme teda najprv seba a svoje korene a až potom sa otvorme svetu... Zobraziť viac
Kvások je organická hmota, ktorá vzniká fermentačným procesom, kde aktívne spolu pôsobí múka s vodou a pri pomalom kvasení... Zobraziť viac