Aj vy si často a radi zaspomínate na fantastické, ba priam rozprávkové koláčiky, bábovky, zákusky či iné dobroty, ktoré kedysi dávno robievala vaša babička? Pamätáte si ešte, ako neodolateľne... Zobraziť viac
Kniha so sladkými, na jazyku sa rozplývajúcimi, zdravými receptami, od popredných slovenských a českých tréneriek, vhodné na raňajky, desiate, olovranty, ale aj na rôzne výnimočné príležitosti... Zobraziť viac
Tieto knihy sú určené všetkým, ktorí si chcú pripraviť rýchle a jednoduché, ale pritom zdravé jedlá. Obsahujú aj mnoho receptov vhodných pre vegetariánov alebo vegánov. Zobraziť viac
Ďakujem vám, že ste otvorili moju prvú knihu s obľúbenými receptami. Nájdete v nej recepty, ktoré takmer každý z nás pozná celý život. Chute a vône, ktoré nám asociujú našu rodinu, starú mamu, detstvo, deda, ktorý vedel variť tie najlepšie halušky... Zobraziť viac
Svetoznáma autorka kuchárskych kníh Jennifer Joyceová prináša moderným ženám a dievčatám úžasnú zbierku zaujímavých receptov na chutné jedlá, v ktorých je úplnou náhodou málo tuku... Zobraziť viac
Doprajte si rafinované zákusky a iné sladké či slané potešenia! Vyše 300 receptov na viac ako 800 stranách, podrobná škola pečenia pre všetky druhy cesta, každý recept s brilantnými celostránkovými farebnými fotografiami... Zobraziť viac
Ak chcete žiť zdravšie a pritom sa neobmedzovať v pestrosti jedál, ste na správnej adrese! Kniha plná dobrých nápadov na chutné, vyvážené jedlá, ako aj... Zobraziť viac
Keď je človek chorý, sú pre neho vitamíny a minerály základným regeneračným prostriedkom. Sú nevyhnutné aj vtedy, ak je človek zdravý. Prečo je to tak?... Zobraziť viac
Do tichého francúzskeho mestečka sa prisťahuje záhadná cudzinka... Zobraziť viac
Sir Paul McCartney a iné známe osobnosti ponúkajú v knihe Deň bez mäsa chutné vegetariánske recepty a kulinárske inšpirácie na kompletné menu na 52 dní. Každé menu obsahuje dve hlavné jedlá a štyri ďalšie denné jedlá ... Zobraziť viac
Edícia Aké ľahké prináša tri nové prehľadné kuchárske knihy pre modernú domácnosť: Cestoviny, Kurča a Mafiny. Či už hľadáte recepty na výborné mäso a hydinu... Zobraziť viac
Ak ovocný jogurt obsahuje viac cukru ako zmrzlina a cereálna tyčinka je sladšia ako čokoláda, je jasné, že naše stravovanie nabralo veľmi zlý smer. Pozrite sa na... Zobraziť viac
Jamie Oliver začal variť v krčme svojich rodičov, keď mal osem rokov. Pracovať s nositeľmi mnohých významných mien britského kulinárskeho umenia, ako napríklad Antonio Carluccio, Rose Grayová a Ruth Rogersová v River Café. Zobraziť viac
Už vám to ide fakt na nervy, že ste stále také neforemné, také tučné? Ak ste si povedali: Stačilo, už to nebudem znášať ani o deň viac, ste pripravené začať chudnúť... Zobraziť viac
Postava Zbojníka Globina na obálke charakterizuje v skratke všetko, o čom je kniha Miroslava Spišiaka. Autor vstúpil na Slovensku aj v Česku do povedomia verejnosti odhaľovaním nečestných praktík výrobcov a predajcov potravín... Zobraziť viac
Kto si nevie predstaviť dobré jedlo bez dobrého vína, ten nájde v knihe Fedora Malíka Víno na tanieri množstvo podnetov... Zobraziť viac
Sladká, horká, tekutá, hustá, krehká i pevná: čokoláda je pravé jedlo bohov. Vždy bola predmetom kultu a ľudia si ju vysoko cenia od jej objavenia až dodnes. Svoju lahodnú chuť prepožičiava celému radu maškŕt pripravených rôznymi spôsobmi... Zobraziť viac
Pavlína Berzsiová, cukrárka, ktorú poznáte z knihy Dnes nepečiem!, tentoraz radí zapnúť rúru a upiecť rodine či priateľom niečo skutočne dobré. Príležitostí na dobré koláče, buchty, šišky... Zobraziť viac
Kniha známeho slovenského enológa, profesora Fedora Malíka, je vyznaním vínu, ktoré sa mu stalo láskou, záľubou, profesiou... Zobraziť viac
Uvidíte, ako vyzerá správne vyšľahaný bielok, ako pripravovať striekané pečivo, ako zdobiť torty polevami alebo ako sa robia plnené šatôčky z lístkového cesta. Spoznáte podrobné a presné postupy, ktoré vás krok za krokom prevedú tajomstvami pečenia. Ľahko Zobraziť viac