Súčasná etnológia a kultúrna antropológia považuje tradičnú kuchyňu spoločenstiev ľudí za jeden z ich najvýznamnejších identifikačných znakov a zasadzuje sa za jej zdokumentovanie a zachovanie pre budúce generácie... Zobraziť viac
Táto užitočná i vtipná príručka stvorená pre milovníkov večierkov aj zvedavých teoretikov vám poskytne cenné tipy, ako si... Zobraziť viac
In Every Body Should Know This, medical scientist and Head Nutritionist at ZOE, Dr Federica Amati explores the real science behind nutrition. By following her advice, you will learn how to eat for best health at each life stage and discover what every... Zobraziť viac
Vegetarian recipes celebrating the food of Palestine, from the co-author of Falastin, Jerusalem and Ottolenghi: The Cookbook. A homage to Palestinian food and culture, Boustany, is the first solo cookbook from Sami Tamimi, Ottolenghi co-founder and... Zobraziť viac
After twenty-five years of sex, drugs, bad behaviour and haute cuisine, chef and novelist Anthony Bourdain decided to tell all - and he meant all. From his first oyster in the Gironde as a child, to his lowly position as a dishwasher in a honky-tonk... Zobraziť viac
100 iconic recipes from the internet’s favourite bakery: Brooki Bakehouse... Zobraziť viac
A must-have recipe book designed for cyclists of all levels, written by Alan Murchison - a Michelin-starred chef and champion athlete who now cooks for British Cycling's elite athletes... Zobraziť viac
The first cookbook from London’s cult favorite restaurant BAO offers a taste of Taiwanese food culture with 100 signature recipes for steamed buns, noodles, xiao chi, fried chicken, and more... Zobraziť viac
Predstavenie 50 slovenských vinárstiev v anglickom a slovenskom jazyku, bohatá obrazová príloha. Zobraziť viac
Je to už 10 rokov odkedy ste si v Bratislave mohli prvýkrát vychutnať svetlo praženú kávu pripravenú alternatívnou metódou. Za ten čas vzniklo množstvo pražiarní a kaviarní, ktoré sa označujú nálepkou specialty coffee... Zobraziť viac
Je to už 10 rokov odkedy ste si v Bratislave mohli prvýkrát vychutnať svetlo praženú kávu pripravenú alternatívnou metódou. Za ten čas vzniklo množstvo pražiarní a kaviarní, ktoré sa označujú nálepkou specialty coffee... Zobraziť viac
Kniha TOP 60 slovenských vín, ktorej autorom je Prof. Fedor Malík, predstavuje slovenských výrobcov vína, ktorí získali zlatú alebo striebornú medailu z medzinárodnej súťažnej prehliadky vín... Zobraziť viac
With nearly 500 vegetable-driven recipes, Vegan: The Cookbook, inspired by cuisines around the work, brings vegan home cooking to new levels of deliciousness.Featuring dishes from countries ranging from Albania to Zambia, it showcases the culinary ... Zobraziť viac
Predstavenie 50 slovenských vinárstiev v anglickom a slovenskom jazyku, bohatá obrazová príloha. Zobraziť viac
Ever wondered what Lembas Bread, Cram, or Beorn's Honey Cakes might taste like?From Crickhollow Apple Loaf, Pippin's Minas Tirith Lunch, and Brandywine Fish Pie to Dwarven Spiced Pickled Beetroot, Westfarthing Fairings, and Beorn's Twice-Baked Cakes... Zobraziť viac
350 authentic and delicious Korean recipes for the home cook, written by the perfect guides to this extraordinary cuisine – an acclaimed Korean chef and a Korean culinary expert... Zobraziť viac
The Elements of Baking is the definitive guide to making any recipe gluten-free,dairy-free, egg-free, vegan or even gluten-free vegan. Armed with a PhD in Inorganic Chemistry, Katarina Cermelj lays out the science behind baking and the ingredients that... Zobraziť viac
Whisky experts Nick Morgan and The Whisky Exchange open the lid on the whisky industry, revealing what makes one of the world's simplest spirits just so popular. Everything You Need to Know About Whisky will answer all of your burning questions... Zobraziť viac
Go beyond the first course of pasta with this brand-new cookbook from The Pasta Queen herself. From aperitivi to awaken your appetite to desserts that end meals on a sweet noteand all the courses in betweenNadia will help you create an Italian dinner... Zobraziť viac
Vhodnou stravou si zdraví upevňujeme, ale špatnou zdraví iritujeme. A tato kniha se snaží ukázat i dobrá jídla, která řada strávníků nejí a jsou přitom zdravější než jídla, která řada konzumentů ráda jí... Zobraziť viac