360 rýchlych zdravých receptov na každý deň, pripravených z dnes už bežne dostupných ingrediencií. Recepty sú rozdelené na kategórie od raňajok po večeru, v knihe nájdete aj príkrmy a recepty pre deti. V závere je uvedený 10 dňový stravovací plán na... Zobraziť viac
Zistite, ako môžu polievky zlepšiť vaše zdravie. Stačí mixér – a obyčajné suroviny, ktoré používate každý deň, sa zmenia na jedlo plné živín. Zlepšite si zdravie niektorou z 10 očistných kúr, ktoré vám pomôžu znovu nadobudnú... Zobraziť viac
160 receptov zo štyroch druhov omáčok. Vynikajúca kuchárska kniha o tom, ako využiť domáce alebo kúpené omáčky nielen na... Zobraziť viac
Omáčky SK OTTOVO - Edice: Ottova kuchárka - Agentúra Cesty - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 38 str. - ISBN: 8 Zobraziť viac
Tato kniha poskytuje na 160 stranách podrobně popsané a barevnými fotografiemi doplněné recepty, které vám díky četným tipům... Zobraziť viac
Kuchárska kniha s množstvom dobrých receptov na prípravu gulášov, perkeltov a paprikášov... Zobraziť viac
Dobrá omáčka je absolútnym vrcholom každého jedla, pretože až ona jedlo náležite doplní a vyzdvihne. Okrem klasických, ako... Zobraziť viac
V tejto knižke sme najlepšie recepty, ktoré posielali čitatelia do týždenníka Život, sú zoradené podľa sezónnosti. To preto,... Zobraziť viac
Najlepšie omáčky SK - Njlepšie recepty z celého sveta - Ottovo nakladateľstvo - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá Zobraziť viac
Polievky sa právom považujú za akýsi základ stravovania. Ich prednosťou je skutočnosť, že nás nasýtia, ale neunavia, zahrejú, dodajú potrebné životne dôležité látky aj tekutinu, navyše dokážu pozitívne naladiť myseľ a podnietiť k pracovnému výkonu či aktí Zobraziť viac
OZ KUL-TUR Zvolen vydáva po reprinte monografie DETVA z roku 1905, v poradí už druhú knihu ako faksimile - teda v podobe, ako vyšla v pôvodnom vydaní. Nová kuchárska kniha Terézie Vansovej, uzrela svetlo sveta prvý raz v roku 1914. V rámci vtedajšieho. Zobraziť viac
Je to skutočne veľmi jednoduché – uvaríte veľký hrniec vývaru a vaše telo lyžicu za lyžicou prepne na detoxikáciu, spaľovanie tukov a novú energiu... Zobraziť viac
Kuchárska kniha s množstvom dobrých receptov na prípravu gulášov,perkeltov a paprikášov, ako aj nejčastejšie prílohy k nim.... Zobraziť viac
Obsah: Polievka z hydinových drobkov Klobásová polievka Karfiolová polievka Hrášková polievka Zeleninová polievka s... Zobraziť viac
Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädzieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, z Zobraziť viac
Knižka obsahuje 200 receptov chutných mäsových, zeleninových, strukovinových, sójových, ovocných a iných polievok i receptov... Zobraziť viac
Rafinovaná omáčka je vizitkou každého jedla: harmonicky dopĺňa všetky chuťové komponenty, zjemňuje a zvýrazňuje chute... Zobraziť viac
Polievku vie uvariť aj menej skúsená gazdinka. Uvariť však také polievky, aké varili naše babičky, vie dnes už málokto. Naše babičky vedeli navariť lacno a zároveň veľmi chutne... Zobraziť viac
Z tejto ponuky receptov na polievky si vyberie každý - či mäsové alebo bezmäsové polievky, zeleninové, s použitím strukovín... Zobraziť viac
Unikátna zbierka „1000 Najlepších nedeľných polievok Slovenska“, v ktorej nájdete zaujímavé recepty od 1000 ľudí zo všetkých 22 regiónov Slovenska. Receptár je výnimočný aj tým, že ku každej nedeľnej polievke je pripojené krásne venovanie. Pri mnohých... Zobraziť viac