V kuchyni sú čoraz obľúbenejšie filety z kuracích pŕs, pretože sa dajú všade kúpiť a vďaka relatívne prírodnej chuti si ich každý ľahko okorení a ochutí podľa vlastnej chuti. Kuracie prsia môžeme plniť, pomlieť, krájať... Zobraziť viac
Edícia Recepty zo Života už po osemnásty raz prináša osvedčené recepty čitateliek a čitateľov časopisu Život. Tentoraz sa kniha plná inšpirácií venuje špecialitám, určeným pre všetkých milovníkov mäsa... Zobraziť viac
Táto inšpiratívna kuchárska kniha obsahuje 120 receptov na grilovanie a prípravu šalátov, na ktoré človeku už pri prvom pohľade začnú tiecť slinky. Nájdete v nej kapitoly venované grilovaniu rýb a plodov mora, hydiny, mäsa, zeleniny, šalátov i dezertov. Zobraziť viac
Inšpiratívna knižka z novej edície Receptár na každý deň ponúka vyše 100 receptov na to najlepšie, čo možno pripraviť z čokolády. Lahodné pokrmy s tmavou či bielou čokoládou sú lákavé dobroty ako hlavné jedlo i ako vyhľadávaná pochúťka ... Zobraziť viac
Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku... Zobraziť viac
Kedysi dávno, ešte v prehistorických časoch, jednému z našich predkov - možno mal skrehnuté prsty po úspešnom love - spadol do ohňa kúsok mäsa a svojou vôňou privábil všetkých z okolia. Uplynulo sotva tisíc rokov a mäso sa preťahovalo z prírody do kuchýň. Zobraziť viac
Zozbierala som do nej všetky vaše najobľúbenejšie recepty z mojej stránky a prezradím vám recepty na dobroty môjho detstva, ktoré som získala zo zápisníkov mojich babičiek, mojej mamičky a mojej svokričky a od ďalších milých ľudí, ktorí mi ich ochotne... Zobraziť viac
Zdravé, chutné, pestré a ľahko stráviteľné pokrmy pre každého, predkrmy, šaláty, polievky a hlavné jedlá z rýb a plodov mora... Zobraziť viac
Bezmäsité jedlá majú v našej kuchyni nezastupiteľné miesto, hoci si väčšina z nás nevie predstaviť život bez mäsa. Kedysi sa mäso jedlo iba v nedeľu. Najčastejšími... Zobraziť viac
Vyše 60 najlepších receptov z celého sveta na kuchynskú úpravu obľúbenej ryby-lososa. Zobraziť viac
Ďalšia zo série obľúbených kuchárskych knižiek, v ktorej prinášame tradičné i netradičné jedlá z rýb a morských plodov. Čerstvé suroviny, ryby, zelenina, bylinky i ďalšie pochutiny sú zárukou zdravého, chutného a lákavého pokrmu, ... Zobraziť viac
Ryby a dary mora sú zárukou vynikajúcich jedál s nízkym obsahom kalórií a špeciality z nich pripravené sa tešia čoraz väčšej obľube: tuniakové carpaccio, rybacia paštéta, plnené sépie či kalmary, krabí koláč... Zobraziť viac
Zdravé, chutné, pestré a ľahko stráviteľné pokrmy pre každého, predkrmy, šaláty, polievky a hlavné jedlá z rýb a plodov mora... Zobraziť viac
Kuracie mäso je mimoriadne zdravé a chutné. Radi po ňom siahnu nielen tí, čo obľubujú gurmánske špeciality či držia diétu, ale každý, kto má rád rýchle a zdravé jedlá. Receptár na každý deň ponúka vyše 100 receptov na prípravu jedál v podobe predjedla,... Zobraziť viac
Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov Zobraziť viac
Ľahká, chrumkavá a zdravá – kuchyňa šalátov prekvapuje vynikajúcimi vitamínovými bombami. Či už ako samostatné predjedlo, príloha k hlavnému jedlu alebo ako hlavné jedlo. Šaláty sa hodia vždy, lebo nás osviežia a možno ich rýchlo vykúzliť. Zobraziť viac
Ponúka recepty na prípravu vynikajúcich polievok a predjedál, chutných šalátov a hlavných jedál zo sladkovodných aj morských rýb... Zobraziť viac
371 receptov na polievky, hlavné jedlá, nátierky a šaláty z kurčaťa, sliepky, kohúta, kačice, husi, morky, bažanta a holuba. Zobraziť viac
František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božskú" kuchyňu... Zobraziť viac