„Cítim, ako sa ma dotýkajú čiesi ruky a jemne ma dvíhajú z vykachličkovanej podlahy. Dlhé a silné prsty ma pevne zvierajú a skúsene mi zasúvajú vypadnuté drobky späť na miesto. Panebože. Cítim, ako ma hlboko vo vnútri niečo zviera.“ Tak začína... Zobraziť viac
Edícia Recepty zo života prichádza už s 29. knihou! V najnovšej publikácii sme pre vás pripravili kopec chutných a zaujímavých receptov z hydiny. Aj táto kniha... Zobraziť viac
Kniha Babičkine jedlá z mäsa je ďalšia zo série obľúbených kuchárskych kníh, tentoraz však venovaná klasickým slovenským jedlám z mäsa. V našich... Zobraziť viac
Skombinujte presnosť s alchýmiou a výsledkom bude neuveriteľne mäkké a lahodné mäso. V knihe nájdete vyše 50 klasických receptov na prípravu hovädzieho, bravčového či jahňacieho mäsa, hydiny, rýb aj plodov mora od texaského majstra... Zobraziť viac
Špeciality poľov. a rybár.kuch - Edice: Recepty našej gazdinky - Knižné centrum - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu leskl Zobraziť viac
Recepty šikovnej gazdinky. Zobraziť viac
Množstvo praktických rád na prípravu kuraťa... 2. vydanie Zobraziť viac
Prichádza z Japonska, je ľahké a neodolateľné pre svoju chuť i exotický vzhľad. Víťazné ťaženie na naše stoly - tentoraz z... Zobraziť viac
Všetko od začiatkov histórie sladkého pokušenia až po súčasnosť, vrátane rôznych zaujímavostí a receptov pre potešenie. Zobraziť viac
Pripravili sme pre vás novú sériu malých kuchárok, ktoré obsahujú preverené a vyskúšané recepty. Príprava jednotlivých... Zobraziť viac
Syry SK - Edice: Ottova kuchárka - Agentúra Cesty - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 38 str. - ISBN: 80-7360-07 Zobraziť viac
Keksy SK - Edice: Ottova kuchárka - Agentúra Cesty - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 38 str. - ISBN: 80-7360-0 Zobraziť viac
Kurča SLOVART - Edice: Knižnica šéfkuchára - SLOVART - Jazyk: SK - Vazba: Pevná bez přebalu lesklá - 260 str. - ISBN: 978-80-808 Zobraziť viac
Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Zobraziť viac
Vedomie, že po skončení hektického dňa môžeme pripraviť večeru za tridsať minút, pôsobí upokojujúco. Kurča ľahko a rýchlo... Zobraziť viac
Mleté mäso je najvariabilnejšou formou mäsa. Používa sa v mnohých kuchyniach vrátane talianskej, ázijskej, indickej,... Zobraziť viac
V našich končinách znie zmienka o používaní pštrosieho mäsa v kuchyni zatiaľ exoticky, avšak o jeho prednostiach z hľadiska... Zobraziť viac
Napriek vzostupu vegetariánstva a rozmanitých diét mäso v najrozličnejších úpravách ostáva jednou zo základných zložiek jedálneho lístka na všetky príležitosti a na každé ročné obdobie... Zobraziť viac
Edícia Recepty zo Života už po osemnásty raz prináša osvedčené recepty čitateliek a čitateľov časopisu Život. Tentoraz sa... Zobraziť viac
Burgery sa pripravujú nespočetne mnohými spôsobmi. Na začiatok vám postačia najjednoduchšie veci: trocha fašírovaného mäsa, žemľa a zopár korenín. A podobne ako pri mnohých jednoduchých chutiach, ktoré sa pripravia z malého počtu prísad... Zobraziť viac