Avokádová nátierka Tuniaková nátierka Baklažánová nátierka Trojfarebné chuťovky Tatársky biftek s hriankami... Zobraziť viac
Dve stovky receptov na nátierky, chuťovky, sendviče, poháre, šaláty a iné lahôdky a občerstvenie na najrôznejšie príležitosti nájdete na stranách novej kuchárskej knihy Ottovho nakladateľstva... Zobraziť viac
Každý sa poteší pariacej sa mise chutných cestovín. Zobraziť viac
Studené jedlá sú neodmysliteľnou súčasťou rýchleho občerstvenia v našej uponáhľanej dobe, ale aj vítaná zmena pri posedeniach. Knižka sa týka studenej kuchyne, to neznamená, že sa v nej nebude variť, smažiť či piecť... Zobraziť viac
Zbierka receptov sa autorke Eve Paulovičovej rozrástla. Skúseností z oblasti gastronómie pribudlo. Čas pokročil a táto kuchárska knižka je v poradí už desiata... Zobraziť viac
Naozaj dobrá kuchyňa. Zobraziť viac
Nátierky sú mimoriadne vďačným pokrmom a pochúťkou. Ich príprava je zväčša nenáročná a rýchla... Zobraziť viac
Studené jedlá sú neodmysliteľnou súčasťou rýchleho občerstvenia v našej uponáhľanej dobe, ale aj vítaná zmena pri posedeniach. Knižka sa týka studenej kuchyne, to neznamená, že sa v nej nebude variť, smažiť či piecť... Zobraziť viac
Potrebné informácie v kocke. Zobraziť viac
Z obsahu: Syrová nátierka s mandľami, Bryndzová nátierka s reďkovkami a natvrdo uvarenými vajcami... Zobraziť viac
Edícia Aké ľahké prináša tri nové prehľadné kuchárske knihy pre modernú domácnosť: Cestoviny, Kurča a Mafiny. Či už hľadáte recepty na výborné mäso a hydinu... Zobraziť viac
V tejto rozmerom malej, ale obsahom veľkej kuchárskej knižke nájdete až 120 receptov na prípravu cestovín z celého sveta... Zobraziť viac
Nové vydanie obľúbenej kuchárskej knihy... Zobraziť viac
Knida dobrých receptov Zobraziť viac
Jednotlivé lahodné recepty sú veľmi prehľadne rozpísané: slovenský názov, taliansky názov, suroviny a čas potrebný na prípravu a varenie, ako aj pre koľko porcií je uvedený recept... Zobraziť viac
Z obsahu: Avokádová nátierka Tuniaková nátierka Baklažánová nátierka Trojfarebné chuťovky Tatársky biftek s hriankami Cesnakovo-pečeňová nátierka... Zobraziť viac