Majster somelier Vincent Gasnier vám poskytne užitočné a zaujímavé rady a odporúčania netradičným spôsobom a bude vám robiť sprievodcu pri degustácii a výbere vína. Pozve vás na vyše 20 degustácií a poradí, ako si vybrať z obrovskej ponuky... Zobraziť viac
Kniha, ktorú vám predkladáme, chce ukázať, ako zaobchádzať s vínom, aby sa stala dokonalým pôžitkom... Zobraziť viac
Každým rokom pribúda mnoho nových barov a takisto barmanov, ktorí vymýšľajú stále nové a nové kombinácie alkoholických i nealkoholických nápojov... Zobraziť viac
Ovocie a zelenina dodávajú telu dôležité vitamíny a ďalšie nenahraditeľné látky, ktoré posilňujú náš imunitný systém. Pochopiteľne, môžete ich jesť surové, no len tak chrumkať kus zeleru či petržlenu pre mnohých nie je veľmi lákavé. Ak však aj menej... Zobraziť viac
Sprievodca najlepšími slovenskými vínami na trhu v roku 2007 od renomovaného degustátora a odborníka Fedora Malíka. Autor predstavuje 40 najlepších slovenských výrobcov vín a udeľuje ocenenia stovke vynikajúcich vín z veľkého ročníka 2006... Zobraziť viac
Sprievodca najlepšími slovenskými vínami na trhu v roku 2009 od renomovaného degustátora a odborníka Fedora Malíka. Autor predstavuje 40 najlepších slovenských výrobcov vín a udeľuje ocenenia stovke vynikajúcich vín z ročníka 2008... Zobraziť viac
Sprievodca najlepšími slovenskými vínami na trhu v roku 2009 od renomovaného degustátora a odborníka Fedora Malíka. Autor predstavuje 40 najlepších slovenských výrobcov vín a udeľuje ocenenia stovke vynikajúcich vín z ročníka 2008... Zobraziť viac
Množstvo spôsobov, ingrediencií, dekoratívneho uspôsobenia či spoločenských príležitostí podnietili autorov tejto obrazovej publikácie zostaviť recepty a prehľad skupiny nápojov, pri ktorých sa umelecký dojem spája s predvedením technickej dokonalosti... Zobraziť viac
Farebná výpravná monografia o slovenskom vinohradníctve a vinárstve - úplne prvé tohoto rozsahu a typu - pre najširší okruh milovníkov vína práve vyšla v slovenčine... Zobraziť viac
Kto si nevie predstaviť dobré jedlo bez dobrého vína, ten nájde v knihe Fedora Malíka Víno na tanieri množstvo podnetov... Zobraziť viac
Kniha známeho slovenského enológa, profesora Fedora Malíka, je vyznaním vínu, ktoré sa mu stalo láskou, záľubou, profesiou... Zobraziť viac
Sprievodca najlepšími slovenskými vínami na trhu v roku 2008 od renomovaného degustátora a odborníka Fedora Malíka. Autor predstavuje 40 najlepších slovenských výrobcov vín a udeľuje ocenenia stovke vynikajúcich vín z ročníka 2007... Zobraziť viac
Aktualizované a rozšírené vydanie encyklopédie vín je usporiadané geograficky, obsahuje mapy a fotografie s informáciami o pestovateľských oblastiach, profily najvýznamnejších výrobcov a ohodnotenia jednotlivých vín. Zobraziť viac
Päť rokov po vydaní Vinárskeho lexikónu prichádzame k vám s novým titulom. Abecedarium vini je kniha podobného zamerania. Jej odborný záber je však širší a dôslednejší. "Abeceda vína" má v porovnaní s lexikónom dvojnásobný rozsah autorských hárkov... Zobraziť viac
Kniha má 2 začiatky - z jednej aj druhej strany. Môžete si vybrať či začnete čítaním o víne alebo dobrými receptami na zaujímavé jedlá. Zobraziť viac
Príbeh šampanského od jeho pôvodu cez výrobu, oblasť pestovania, postavenie vo svete až po rady, ako tento šumivý nápoj vychutnávať... Zobraziť viac
Je všeobecne známe, že nenahraditeľným doplnkom našej každodennej potravy sú nápoje. Vhodne volený a podávaný nápoj, ktorý dopĺňa pokrm, prispieva k zvýšeniu kultúry stravovania. Zobraziť viac
Sto fejtónov o víne od popredného slovenského enológa, znalca domácich a svetových vín. Autor opisuje svoje vinárske a gurmánske zážitky a dáva vzácne rady, aké víno piť k akému jedlu, pri akých príležitostiach aké víno podávať... Zobraziť viac
Tradície pestovania viniča a výroby vína na Slovensku. Domáca vínotéka a nákup vína. Slovenské vína vo svete 1999-2004. Spor vína s vodou alebo víno v slovenskej literatúre. Zobraziť viac
Praktická kniha, pomocou ktorej čitatelia dokážu sami identifikovať liečivé byliny, naučia sa pravidlá prípravy čajov a iné spôsoby využitia. V tejto knihe sa venuje autorka aj ovocným a zeleninovým šťavám, rôznym semenám, okrem toho obsahuje samotnú... Zobraziť viac