Dokonalý darček pre každého kávoholika! Ak ste ako väčšina ľudí, každý deň začínate horúcou šálkou kávy. Ale za vaším ranným pariacim sa hrnčekom čaká celý svet na to, aby bol objavený – rôzne spôsoby praženia, postupy prípravy, tradície, ceremónie... Zobraziť viac
Reprezentatívny výber suchých a polosuchých slovenských vín, ktoré prichádzajú na trh v roku 2010. Vína hodnotené odbornou... Zobraziť viac
Praktická příručka pro pěstitele, kteří vlastní menší vinohrad a víno si vyrábí často jen pro svoje osobní potěšení, ale... Zobraziť viac
Bylinky z vlastní sklizně – čerstvé na váš stůl. Zkušená odbornice Christine Rechtová vysvětluje, jak se pěstují bylinky na okně, na balkoně nebo na zahradě. Všechny pěstitelské návody si můžete lehce vyzkoušet. Kniha přináší mnoho námětů... Zobraziť viac
Táto užitočná i vtipná príručka stvorená pre milovníkov večierkov aj zvedavých teoretikov vám poskytne cenné tipy, ako si... Zobraziť viac
Biodynamické pěstování révy vinné zahrnuje nejen péči o révový keř v souladu s přírodními a kosmickými rytmy, ale je založeno zejména na péči o půdu, která keř vyživuje. Je-li půda zdravá, plná užitečných mikroorganismů... Zobraziť viac
V tejto praktickej knihe sú popísané účinky a dôležité látky čerstvých ovocných a zeleninových štiav. Dozviete sa, prečo je pitie čerstvých štiav pre naše zdravie mimoriadne významné a aký je rozdiel medzi šťavou a celými plodmi. Hlavnú časť... Zobraziť viac
Je ťažšie víno vyrobit alebo ho predať? Výroba vína a umenie jeho prezentácie spolu úzko súvisia, úspešným je ten, kto dokáže oboje. A práve to je poslaním publikácie. Publikácia je určená pre výrobcov i predajcov vína, someliérov, vináskych... Zobraziť viac
100 najlepších sloven.vín 2008 - Edice: Víno - Albert Marenčin Vydavateľstvo PT - Jazyk: SK - Vazba: Pevná bez přebalu matná - 1 Zobraziť viac
Koktailom patrí svet a sú veľmi populárne u všetkých generácií. Deti milujú ich ovocné chute, tínedžeri ich považujú za moderné a dospelí oceňujú ich výživovú hodnotu, rýchlosť prípravy aj nekonečnú rozmanitosť... Zobraziť viac
Recepty z opátstiev a kláštorov. Bylinkové čaje a prírodné liečivé prostriedky na príjemnú liečbu "menších bolestí a ťažkostí"... Zobraziť viac
Kniha fejtónov vinárskeho profesora Fedora Malíka o víne a gastronómii. Nenapodobiteľným spôsobom rozpráva o labužníctve a o zážitkoch z putovania za vínom... Zobraziť viac
Průvodce pro znalce o tom, jak kupovat, připravovat a vychutnávat čaj. Zobraziť viac
Sprievodca najlepšími slovenskými vínami od renomovaného degustátora a nášho najväčšieho vinárskeho odborníka. Malík... Zobraziť viac
Príbeh o dlhovekej kultúre, ktorá je ukrytá v šálke voňavého horúceho nápoja... Zobraziť viac
V knihe sa dozviete, nielen ako bylinky v kuchyni používať, ale aj ako ich vysievať, pestovať v nádobách na okennom parapete alebo na záhonoch v záhrade a zberať. Budete ich tak mať stále poruke... Zobraziť viac
Málokdo si bez kávy dokáže představit začátek dne. Je to první, co nabízíme všem návštěvám, přátelům a známým. Denně jí na celém světě vypijeme přes dvě miliardy šálků. Přesto je pro většinu z nás jen prostředkem k povzbuzení a nemáme ponětí, kde... Zobraziť viac
Už stáročia sa ľudia na celom svete nechávajú zviesť lahodným pokušením. Inšpiratívna kuchárska knižka Lahodná čokoláda je určená špeciálne pre domácu kuchyňu a láka... Zobraziť viac
História pestovania viniča, odrody, tajomstvo pestovania viniča, vinohradnícke oblasti, "koštovky"... Zobraziť viac
V poradí tretia kniha zaujímavého rozprávania o zahraničných a domácich vínach, tak ako ich hodnotil, degustoval a napokon opísal najznámejší slovenský enológ profesor Fedor Malík. Zobraziť viac